Kontakt os her
Teknologi & trend

LINAK - meget mere end en leverandør

Der er ét sted, hvor du kan få alt det, du har brug for til din justerbare hospitals- og plejeapplikation. Ét sted, hvor du får adgang til markedets bredeste produktudvalg og til rådgivning, support, viden, markedsindsigt og avanceret teknologi. Og det bedste af det hele - ét sted, der er tilgængeligt overalt i verden.

Vi tænker på LC3 produktserien.

Prøv at forestille dig, at du samarbejder med en leverandør, der ikke blot kan levere de bedste produkter, men som også kender tendenserne og behovet i markedet. Eller forestil dig, at du samarbejder med en partner, der hjælper dig med at finde de bedste løsninger - uanset om du har brug for standardudstyr eller et mere avanceret system.  Du har mulighed for at vælge en producent, der designer, udvikler og konstruerer komplette systemer til elektriske bevægelsesløsninger, og som samtidig tilbyder lokal support og service i hele verden. Du kan handle med en teknologisk innovatør, der har over 35 års erfaring og et omfattende sortiment af testede produkter af høj kvalitet.

Vi taler om LINAK®. Alt det tilbyder vi dig!

Fleksible systemløsninger til individuelle behov
LINAK tilbyder et meget bredt produktudvalg. Det er på ingen måde tilfældigt. Ud fra vores mange års erfaring ved vi, at ikke to løsninger er ens. Til avanceret medicinsk udstyr tilbyder LINAK et bredt udvalg af systemløsninger til komplekse bevægelsesindstillinger med præcis og intuitiv betjening - og med mange funktioner, der tilfører ekstra værdi. De giver dig mulighed for at designe præcis den løsning, du ønsker, med én enkelt partner som leverandør af hele den elektriske bevægelsesløsning.

Hos LINAK får du alt hos én og samme leverandør - globalt
I årtier har LINAKs opskrift på succes været "at lytte til kunderne". Vi er meget mere end en produktleverandør. Vi tilbyder samarbejde hele vejen fra udviklingsfasen til test og integration af din applikation. Fra vores mere end 30 lokale afdelinger overalt i verden tilbyder vi support og service - også efter implementering af projektet. Når du vælger LINAK som partner, får du samtidig adgang til flere årtiers erfaring og mulighed for at integrere vores specifikke viden om applikationerne i dine løsninger.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os