Kontakt os her
Teknologi & trend

Kabelføring - optimering af design, installation og rengøring

Uanset om du skal installere en bevægelsesløsning på kirurgistole, røntgenudstyr eller andet avanceret medicinsk udstyr, er den intelligente kabelføring en forudsætning for at udnytte en lang række fordele i din applikation.

Kabelføringen på LINAK® LC løftesøjlerne er grundigt gennemtænkt. For det første gør en god kabelføring løftesøjlen langt nemmere at montere og installere. Kablerne føres indvendigt i løftesøjlen, og dermed er den meget nemmere at rengøre. De skjulte kabler gør, at antallet af bakterier reduceres, og det er ofte et afgørende parameter på hospitaler og andre behandlingssteder. Og sidst, men ikke mindst, bliver designet meget mere elegant.

De kabler, der er monteret på LC3 løftesøjlen – både den 2-delte og den 3-delte model – er kun synlige, når tilslutning til andre produkter eller til strømforsyning kræves. Det begrænser på ingen måde systemets fleksibilitet eller dine designmuligheder - tværtimod.

Der kan føres op til to kabler indvendigt i løftesøjlen, og top- og bundplade fås i forskellige designs. Det sikrer dig mange forskellige muligheder i designet af din applikation. LC3 løftesøjlen kan installeres med over 30 kabelkombinationer, blandt andet strømledning, ledning til håndbetjening, motorkabel og jordkabel.

Nemt, hurtigt, elegant og rengøringsvenligt!

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os