Kontakt os her
Teknologi & trend

Fuld fleksibilitet i designet med alsidige løftesøjler

Igennem fire årtier har vi omsat vores viden og erfaringer til fleksible bevægelsessystemer og løsninger, som giver vores kunder mulighed for at designe præcis den applikation, de ønsker. I dag kan LINAK® tilbyde aktuatorløsninger til næsten alle formål inden for hospitals- og plejesektoren.

Frihed i designet er en af de fordele, som mange LINAK® kunder vægter højt. Derfor tilbyder vi et meget bredt produktsortiment bestående af alsidige aktuatorer, kontrolbokse og løsninger, der er perfekte til stort set alle de applikationer inden for hospital og pleje, du kan komme i tanke om.

LC serien af løftesøjler er et godt eksempel på, at fleksibiliteten er et integreret element i vores design- og udviklingsarbejde. LC løftesøjlerne indgår som kernen i et system med komplekse bevægelsesmuligheder, præcis og intuitiv styring og talrige funktioner, der skaber ekstra værdi. Løftesøjlerne integreres problemfrit i applikationens design.

LINAK LC3 løftesøjlerne er udviklet specielt til tunge, vertikale løft. Derudover er de også det optimale valg til applikationer, der kræver mere end én bevægelse eller flere bevægelsesmønstre. Vandret tipning eller en glidefunktion er for eksempel ofte et krav ved design af operationsborde.

Med LC3 løftesøjlen er det muligt at montere en aktuator på siden af løftesøjlen. Det giver en øget fleksibilitet i applikationens designfase, hvis flere bevægelser eller ekstra tilbehør er et krav. Det er muligt at montere produkter på alle fire sider af LC3 løftesøjlen - også samtidig.

Kort sagt får du et flot design og alle fordele helt uden at gå på kompromis med designet af din egen applikation.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os