Kontakt os her
Nyheder 31. maj 2022

Click-on Feet: Klik, og du er klar

Bedst som du troede, at vores bordstel ikke kunne blive enklere eller hurtigere at samle, har vi gjort det endnu nemmere med et kliksystem til bordfødder, der danner en sikker og fast ramme for dit nye højdejusterbare kontorbord.

 

Klik! Den hurtigste bevægelse, du kan lave

Forskere har for nylig opdaget, at det at knipse med fingrene er den hurtigste bevægelse, et menneske kan foretage – 20 gange hurtigere end at blinke med øjet. Og selv om vi ikke hævder at have sat nye fartrekorder – så er det cirka lige så kort tid, det tager at montere vores nye Click-on Feet.

Kvinde, der knipser med fingrene.
 

Bedre løsninger, der er med til at forbedre livet

Siden vi lancerede vores første komplette elektriske hæve-/sænkesystem til borde i 1998 har designere og ingeniører hos LINAK udviklet bordsystemer for at gøre livet lettere for vores kunder og slutbrugere. Med de nye Click-on Feet er det endnu engang lykkedes os at gøre det lettere med en intuitiv og praktisk monteringsløsning uden brug af værktøj.

 

Fuldt kompatibel for maksimal designfleksibilitet

Click-on Feet er kompatible med de runde, rektangulære og kvadratiske søjleprofiler på de tredelte søjler DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS og DL21 PLUS samt de rektangulære og kvadratiske ben til Desk Frame 2. Fødderne fås i to længder, 710 mm og 560 mm og i tre farver, hvid, grå og sort.

Click-On fødder på 560 mm og 710 mm i hvid, grå og sort monteret på et bordben. Passer til rektangulære, kvadratiske og runde bordbensprofiler.

 

Gør det rigtigt første gang

Click-on Feet er prikken over i'et på en allerede super effektiv og brugervenlig montering, der passer perfekt til vores nye serie af DL PLUS™ High-speed løftesøjler. De er også ideelle til vores komplette stelløsninger Desk Frame 1 og Desk Frame 2. De eneste nødvendige skruer er dem, der fastgør bordpladen. Resten af stellet samles med et blødt "kick" og et "klik" – og bordet er klar! Den hurtige og nemme måde at montere en sikker og fast ramme på dit nye hæve-/sænkebord.

Click-on fod fastgjort til et bordben. Kompatibel med de komplette stelløsninger Desk Frame 1 og Desk Frame 2 til elektriske justerbare kontorborde

 

Lille kontor – hjemmekontor – alle kontorer

Det nye Click-on-koncept, der er designet med mindre kontorer og hjemmekontorer i tankerne, giver dine kunder en ultra nem måde at fastgøre bordfødderne sikkert på deres nye kontorbord uden brug af værktøj. Ingen bøvl – bare et klik, så er de færdigmonteret.

Vi vil gå så langt som til at sige, at det er næsten umuligt at gøre det forkert – det er faktisk lige så nemt som at knipse med fingrene.

Todelt billede af et justerbart kontorbord på et hjemmekontor og i et mindre kontormiljø.
 

Læs mere om det brede sortiment af DESKLIFT™ Feet og vores komplette stelløsninger til kontorborde.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os