Kontakt os her
Case story

Bruger du dit hjem på en ny måde?

I løbet af corona-tiden er mange af os blevet vant til at arbejde hjemmefra - men har vi fået tilpasset vores hjem godt nok til hjemmearbejde? De fleste af os oplever at være lidt under pres, nu hvor hjemmet også skal kunne transformeres til skole og arbejdsplads i løbet af dagen. Er indretningen god nok?

Sage hæve-/sænkebord og arbejdsbænk fra Benchmark

Når vi ser på fremtidens arbejdspladser og transporttiden til og fra kontoret, er der mange overvejelser, man kan gøre sig for at sikre, at hjemmekontoret også bliver indrettet som en langtidsholdbar løsning.

Virksomhederne har længe haft fokus på ergonomi, men hjemmearbejdspladserne er ofte interimistisk indrettet. Der er mange hjemmestrikkede løsninger i brug, hvor man for eksempel bruger bøger til at få et bord eller en skærm op i den rigtige højde. Det kan sagtens gå i en kortere periode, men af hensyn til det fysiske velbefindende bør det ikke være løsningen på lang sigt.

Tom Parfitt, der er møbeldesigner hos Benchmark, var på udkig efter en løsning til sin egen bolig, men kunne ikke finde det helt rigtige. Det gav anledning til, at han udviklede konceptet bag Noa bordet.

Noa er et ergonomisk hæve-/sænkebord lavet af naturmaterialer og ideelt til steder, hvor pladsen er begrænset. Noa er designet med udgangspunkt i principperne bag biofilisk design, hvor naturen indarbejdes i indretningen. Bordet er konstrueret omkring en central elektrisk løftesøjle fra LINAK, som betjenes med en DPG-betjening, der sikrer en jævn justering.

Fiona Coyne, Sales and Marketing Director hos Benchmark, siger - "Vi mener ganske enkelt, at LINAK leverer den bedste hæve-/sænkemekanisme, som markedet byder på rent kvalitetsmæssigt - det er de mest robuste og glidende mekanik."

Noa bordet fra Benchmark
 

Benchmark benytter også elektriske løftesøjler til Sage hæve-/sænkebordet samt bench-bordet.

Virksomheden Benchmark blev grundlagt i 1984, og bæredygtighed har altid været et grundprincip. Deres mission er at skabe møbler, der bidrager positivt til menneskers sundhed og til miljøet.

Alle produkterne fra Benchmark er designet, så de skaber trivsel. Med udgangspunkt i naturens genopladningskraft er møblernes design centreret omkring sundhed og trivsel. Møblerne er fremstillet af naturmaterialer og i naturlige farver og teksturer med bløde konturer og ergonomisk formgivning inspireret af naturen. De skaber arbejdspladser, der er indbydende og personlige og appellerer til mennesker.

Materialerne og det eksklusive håndværk betyder, at møbler fra Benchmark holder hele livet, og virksomheden er stolte over deres tilbageleveringsordning, hvor man har mulighed for at levere møblerne tilbage, når man ikke har brug for dem længere. Herefter bliver de enten sat i stand, ombygget eller doneret til velgørende virksomheder.

Noa bordet fra Benchmark

Filer

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os