Kontakt os her

Kom godt i gang med dit hæve-/sænkebord

Betjening DPI1C

Tak, fordi du bruger vores LINAK® DPI med display.

For at sikre, at du er aktiv i løbet af arbejdsdagen, er bordet udstyret med en intuitiv betjening, der gør justering af bordet nemt. Men det er ikke det hele. DPI-betjeningen har en indbygget antikollisionssensor – en smart måde at beskytte dit bord mod kollision, uanset om du kører bordet op eller ned. Vi har også udviklet en app for at gøre det nemmere for dig: Desk Connect™ - et nyttigt redskab, der giver adgang til yderligere funktioner, så det bliver endnu lettere at bruge dit bord. Kom godt i gang!

 

Justering af bordet

Vip betjeningen enten op eller ned for at justere bordet i den ønskede retning. Slip betjeningen for at stoppe ved den ønskede bordhøjde. Så er du klar.

 

Antikollisionssensor

Betjeningen er udstyret med en indbygget antikollisionssensor, der beskytter bordet – både når det køres op og ned.

Når der registreres en genstand (fast eller blød), standser bevægelsen, og bordet kører i den modsatte retning for at minimere kollision og undgå eventuel beskadigelse af bordet og den kolliderende genstand.

Se, hvordan antikollisionssensoren fungerer.

 

Desk Connect™ App

Få adgang til avancerede funktioner via den gratis app.

 1. Hent den gratis Desk Connect™ App i Google Play™ butikken eller i App Store®.
 2. Følg appens intuitive vejledning for at parre den med din DPI-betjening med display

Så nemt er det – nu er du klar til at indstille eksempelvis dine favorit sidde- og ståpositioner, automatisk kørsel og meget mere. Se hvordan ved i videoen nedenfor.

Download den gratis Desk Connect™ App her: Google Play™ Butik eller App Store®

Bemærk:

 • Vores Desk Connect™ App er gratis.
 • Kan hentes i Google Play™-butikken og App Store®.
 • Understøttes af iOS- og Android-smartphones samt Bluetooth® Low Energy-tablets.
 • Kontrollér minimumskravene, før du downloader.
 • Kun til Android: Lokalitetstjenester og Bluetooth® er påkrævet, for at appen kan finde borde i parringstilstand i nærheden. Aktivér lokalitetstjenester og Bluetooth® for at gennemføre parring.

Hvis du foretrækker en brugervejledning, kan du finde den her.

 

Favoritpositioner

Gem dine favoritpositioner til at sidde og stå i Desk Connect™ App, så du nemt kan skifte mellem dem og dermed opnå en mere komfortabel og ergonomisk arbejdsdag.

Sådan gemmer du favoritpositioner, se videoen nedenfor.

 

Automatisk kørsel

Når du har gemt dine favorit sidde- og ståpositioner, kan du aktivere automatisk kørsel for nemmere at kunne indstille bordet til en gemt position:

 • Dobbelttryk på betjeningen (op eller ned).
 • Brug Desk Connect™ App.

 

Betjeningslås

Har du prøvet, at en kollega har stået ved dit bord og er kommet til at aktivere det? Det kan nu undgås. Se, hvordan du kan forhindre utilsigtet kørsel med betjeningslåsen.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

LINAK Desk Panel DPI betjent med et let tip med hånden, så det elektriske hæve-/sænkebord justeres i et moderne kontormiljø. play-icon

Justering af bordet – betjening i DPI-serien

Moderne kontor med ergonomiske justerbare kontorborde med kollisionssikringsteknologi integreret i DPI-betjeningen under bordpladen. Ikon for løsning til kollisionssikring. play-icon

Kollisionssikringssensor – betjening til DPI-serien

En person bruger LINAK Desk Connect App til at tilslutte sit hæve-/sænkebord fra LINAK, der er udstyret med DPI1C betjening monteret på bordpladen. play-icon

Tilslutning af DPI1C betjeningen via Desk Connect App

Mobil enhed på et kontorbord med en skærm, der viser, hvordan du indstiller foretrukne sidde- og ståpositioner i LINAK Desk Panel DPI1C via Desk Connect™ App. play-icon

Foretrukne indstillinger – Betjening DPI1C i Desk Connect App

Mobil enhed på et kontorbord, der viser, hvordan man aktiverer automatisk kørsel med LINAK Desk Panel DPI1C via Desk Connect™ App. play-icon

Automatisk kørsel – Betjening DPI1C i Desk Connect App

Mobil enhed, der viser, hvordan du aktiverer tastaturlåsfunktionen på LINAK betjening DPI1C via Desk Connect™ App, og to medarbejdere på et kontor, der står ved et hæve-/sænkebord. play-icon

Tastaturlås – Betjening DPI1C i Desk Connect App

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os