Kontakt os her
Teknologi & trend

Rejs dig op for din sundhed

Du kan tanke ny energi på mange måder i løbet af en arbejdsdag. Den letteste metode er såre simpel - stå op nogle minutter hver time. Undersøgelser viser, at du bliver mere effektiv og produktiv og gladere og sundere.

Synes du, at du lever sundt, men alligevel er træt sidst på arbejdsdagen? Du kan tanke ny energi på mange måder i løbet af en arbejdsdag. Du kan tage en powernap, sørge for at få en sund og nærende frokost og huske at tage trapperne i stedet for elevatoren.

Men ved du, hvad den nemmeste løsning er? At stå mere op, mens du arbejder!

Undersøgelser viser, at man bliver mere effektiv, produktiv og gladere, når man bryder de stillesiddende rutiner - og så er det også godt for helbredet. Evidensbaserede undersøgelser viser, at der er en sammenhæng mellem en meget stillesiddende adfærd og risikoen for diabetes II, hjerte-karsygdomme, tidlig død, visse kræftformer (navnlig tyktarmskræft, lungekræft og livmoderkræft) samt depression. 

Du kan nedbringe risikoen med få simple ting, og en af dem er at stå mere op.

Læs mere om ergonomi og fordelene ved at stå op under vores Infografikker.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Rejs dig op for din sundhed play-icon

Rejs dig op for din sundhed

Moving is Living play-icon

Moving is Living

6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen play-icon

6 gode tips fra LINAK til bedre ergonomi i arbejdsdagen

Filer

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En investering, der giver mening for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os