Kontakt os her

Kom godt i gang med dit hæve-/sænkebord

Betjening DPI1K

Tak, fordi du bruger vores LINAK® DPI1K betjening.

For at sikre, at du er aktiv i løbet af arbejdsdagen, er bordet udstyret med en intuitiv betjening, der gør justering af bordet nemt. Men det er ikke det hele. DPI-betjeningen har en indbygget antikollisionssensor – en smart måde at beskytte dit bord mod kollision, uanset om du kører bordet op eller ned. Kom godt i gang!

 

Justering af bordet

Vip betjeningen enten op eller ned for at justere bordet i den ønskede retning. Slip betjeningen for at stoppe ved den ønskede bordhøjde. Så er du klar.

 

Antikollisionssensor

Betjeningen er udstyret med en indbygget antikollisionssensor, der beskytter bordet – både når det køres op og ned.

Når der registreres en genstand (fast eller blød), standser bevægelsen, og bordet køres i den modsatte retning for at minimere kollision og undgå eventuel beskadigelse af bordet og den kolliderende genstand.

Se, hvordan antikollisionssensoren fungerer.

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

LINAK Desk Panel DPI betjent med et let tip med hånden, så det elektriske hæve-/sænkebord justeres i et moderne kontormiljø. play-icon

Justering af bordet – betjening i DPI-serien

Moderne kontor med ergonomiske justerbare kontorborde med kollisionssikringsteknologi integreret  i DPI-betjeningen under bordpladen. Ikon for løsning til kollisionssikring. play-icon

Kollisionssikringssensor – betjening til DPI-serien

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os