Kontakt os her
Borde

Borde

 
 

Det er vigtigt for de fleste af os at kunne invitere gæster til middag. Men når måltidet skal nydes i godt selskab, skal der helst være god plads til alle rundt om bordet. I små boliger kan det dog være svært at få plads til et stort spisebord samt alle de andre møbler, man har brug for. Hvad nu, hvis man tænkte i anderledes løsninger?

 

"Fiesta" - af Sedit

Fiesta bord© Sedit Srl., alle rettigheder forbeholdt
 

Et konsolbord er nok ikke det første, man tænker på, når man leder efter et spisebord med plads til 12 personer. Med mindre du er den italienske møbelproducent Sedit, som står bag "Fiesta" bordet. Ved første blik ligner Fiesta et almindeligt konsolbord - slankt, elegant og designet til at stå op ad en væg. Men Fiesta gemmer på hemmeligheder. Det skjuler nemlig 4 ekstra bordplader, der på få minutter kan sættes sammen til et spisebord til 6-12 personer. Det er helt ideelt til små boliger og mikrolejligheder.

Hvis man nøjes med at supplere med en eller to plader, kan det bruges som kontorbord. Forestil dig så, at bordet var designet med elektriske løftesøjler. Så kunne du også bruge det som hæve-/sænkebord på hjemmekontoret eller som mødebord i spisestuen, hvis du og kollegerne skal arbejde med projekter hjemme hos dig.

Læs mere om bordet på Sedits hjemmeside.

 

"Vengio" designet af Resource Furniture

Vengio er både bord og spejl© Resource Furniture, alle rettigheder forbeholdt
 

Et andet eksempel er bordet "Vengio" designet af Resource Furniture i USA. Vengio er for alvor pladsbesparende. Her kan man tale om flere funktioner i ét, hvor det væghængte spejl kan trækkes ned og blive til et spisebord eller arbejdsbord. Det er helt ideelt til små lejligheder, hvor man ellers ikke synes, at der er plads til gæster. Vengio kan også bruges som arbejdsbord i hjemmekontoret.

Læs mere om bordet på Resource Furnitures hjemmeside.

 

"#236" af Skovby Møbelfabrik

Skovby #236 bord© Skovby Møbelfabrik A/S, alle rettigheder forbeholdt
 

Den danske møbelproducent Skovby Møbelfabrik har allerede integreret en LINAK aktuatorløsning i deres multifunktionelle design. Sofabordet "Skovby #236" har en skjult kontakt under bordpladen. Med et enkelt tryk på knappen kører bordet op og bliver til et spisebord med plads til 6 personer. Bordet er batteridrevet, så ledninger undgås, og det er nemt at flytte rundt i rummet. 

 

Elektriske justeringsløsninger

Vi er ikke i tvivl om, at mange andre multifunktionelle møbler med fordel kunne designes med en elektrisk justeringsløsning. Bedre ergonomi er en af de åbenlyse fordele. Vælger man en LINAK® aktuatorløsning får man også PVC-frie komponenter og ekstremt lavt strømforbrug ved standby – helt ned til 0,1 W. Og med den støjsvage teknologi giver det slet ikke mening at bekymre sig om irriterende lyde og støj. Med en integreret LINAK løsning opnår man bedre ergonomi, multifunktionalitet og flere åbenlyse fordele i møbeldesignet, uden at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os