Kontakt os her
Teknologi & trend

Trendserie - multifunktionelle møbler

Moderne byboere i små lejligheder er ofte tvunget til at tænke kreativt for at få plads til de møbler, de har brug for i hjemmet. Pladsen er minimal, og derfor ser vi en stigende interesse for multifunktionelle møbler.

Multifunktionelle møbler

En af de hurtigst voksende tendenser inden for møbler og bolig lige nu er de såkaldte multifunktionelle møbler. Kombinationen af flot design og funktionelle fordele bliver stadigt mere efterspurgt, fordi vi koncentrerer os i storbyerne, hvor mange bor i såkaldte mikrolejligheder

Optimal udnyttelse af boligens kvadratmeter
Alsidigt design og multifunktionelle løsninger er ensbetydende med bedre komfort – selv i meget små boliger – og samtidig skal indretningen helst være enkel og elegant.

Med andre ord er multifunktionelle møbler designet til løse mere end én opgave eller ét formål i hjemmet, så man samtidig maksimerer pladsudnyttelsen. Fleksibilitet er nøgleordet.

Større fleksibilitet med justeringsløsninger
Justeringsløsninger til møbler designet til mikrolejligheder er en trend i boligindretningen i moderne storbyer. Som producent af elektriske aktuatorløsninger af topkvalitet til justerbare møbler, følger LINAK udviklingen inden for funktionelt design tæt. Vi ved, at elektriske aktuatorer ikke kun er en smart løsning til møbler med indstillingsmuligheder. De gør det også meget nemmere at transformere en stol til en seng eller et sofabord til et spisebord, sammenlignet med manuelle løsninger.

Her får du en række artikler, hvor du kan læse om eksempler på multifunktion integreret i de mest almindelige møbler til den moderne bolig. I alle eksemplerne kan du se overbevisende design, kreative idéer og intuitive løsninger.

Multifunktionelle senge

Senge

En seng fylder ofte meget i boligen. Her får du tre eksempler på, hvordan en seng kan have flere funktioner og samtidig give ejeren pladsbesparelse.
Læs mere
 
 
Multifunktionelle stole

Lænestole

Mange lægger vægt på at have en behagelig lænestol. Med lidt tilsat kreativitet kan en stol sagtens være mere end bare en stol. Her kommer tre eksempler.
Læs mere
 
 
Multifunktionelle borde

Borde

I små boliger kan det være en udfordring at have tilstrækkelig plads rundt om bordet. Her kommer tre gode eksempler på, hvordan multifunktionelle borde løser problemet.
Læs mere
 
 
Multifunktionelle sofaer

Sofaer

Sofaen er et af de møbler, de fleste prioriterer i boligen. Her viser vi, hvordan sofaen kan have mere end én funktion, så det bliver nemmere at få plads til den i en lille bolig.
Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os