Kontakt os her
Sofaer

Sofaer

 
 

Sofaen er et af boligens centrale møbler. Det er her vi hygger os med vennerne og familien - foran TV'et eller til en snak og en god kop kaffe. Derfor anses sofaen ofte som et uundværligt møbel - også selvom man kun har få kvadratmeter til rådighed. Multifunktionelle sofaer kan opfylde flere funktioner i små lejligheder. Vi har fundet et par gode eksempler, som du kan se herunder.

 

"Twinny" designet af Proteas

Twinny sofa og køjeseng© PROTEAS – PAPAIOANNOU BROS SA, alle rettigheder forbeholdt
 

Twinny er et oplagt eksempel på en smart udtænkt sofa med flere funktioner. Sofaen er designet af den græske virksomhed Proteas, og her har vi et utraditionelt bud på en sovesofa. På få sekunder laves sofaen om til en køjeseng med to sovepladser. Det er godt tænkt!

Læs mere om sofaen, der også er køjeseng, på PROTEAs hjemmeside.

 

"Slot" designet af Matthew Pauk

Slot sofa© Matthew Pauk, alle rettigheder forbeholdt
 

Den amerikanske designguru Matthew Pauk er vant til at arbejde med sneakers, hvor form, design og komfort er afgørende, og nu har han udviklet Slot sofaen. Han indkapsler alle aspekter af en sofa i ét og samme møbel. Den trepersoners sofa er samtidig også både daybed, sofabord og to ekstra siddepladser. Slot er ideel til alle formål - sove, se TV-serier, filmaften med vennerne eller måske en vinsmagning.

 

"Sosia" designet af Emanuele Magini

Sosia foldbar sofa© Emanuele Magini, alle rettigheder forbeholdt
 

Den italienske designer Emanuele Magini har designet en tosæders sofa, der er svøbt ind i et stykke stof, som kan lynes op. På den måde kan "Sosia" sofaen blive til to lænestole, en seng eller et lille omklædningsrum. Den er et rigtigt godt eksempel på kreativ tænkning og nyskabende møbeldesign, hvor møblet er en dynamisk størrelse, der tilpasser sig til forskellige hverdagssituationer i den lille bolig.

 

Elektriske justeringsløsninger

Forestil dig så, at de møbler, vi har vist - eller andre geniale multimøbler var udstyret med en elektrisk aktuatorløsning. Det ville gøre det endnu nemmere for ejeren at konvertere møblet fra det ene formål til det andet – blot ved at trykke på en knap.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os