Kontakt os her
Elevationssenge

Senge

 
 

For de fleste er sengen det møbel,  hvor de tilbringer flest timer i døgnet. Det er sikkert også derfor, vi betragter sengen som en af de vigtigste investeringer i hjemmet, uanset boligens størrelse. Derfor giver det også god mening, at det ofte er sengen, designere og arkitekter koncentrerer sig om, når de ønsker at integrere flere funktioner i samme møbel. Senge, der bliver til sofaer - og omvendt - er ikke en ny opfindelse. Men det er faktisk kun begyndelsen.

 

Kombineret seng og bord designet af Manaya

Kombineret seng og bord fra Manaya © Manaya, alle rettigheder forbeholdt
 

Den danske møbelproducent Manaya har kombineret et elegant sengedesign med et smukt arbejdsbord. For danskere er en såkaldt vægseng på ingen måde en ny opfindelse. Men en seng kombineret med et skrivebord tilfører en ny dimension - på den måde står der altid en seng klar til overnattende gæster. Skrivebordet er 2 meter bredt og forbliver uændret i vandret position, når møblet omdannes til en seng. På den måde behøver man ikke rydde skrivebordet, når sengen skal bruges. På den måde har Manaya udviklet en løsning, der er helt ideel til hjemmekontoret, gæsteværelset, kollegieværelset eller andre steder, hvor kvadratmetrene skal udnyttes effektivt.

Læs mere om den kombinerede seng og skrivebord på Manayas hjemmeside.

 

"Container" fra Dielle Modus

Dielle Modus "Container" seng© Dielle Modus, alle rettigheder forbeholdt
 

Et andet eksempel kommer fra italienske Dielle Modus, der er specialister i indretning af soveværelser. "Container" er en dobbeltseng og 4 m2 walk-in closet i ét og samme møbel. Madrassen hæves og sænkes med diskrete gaspatroner, så der er nem adgang til garderoben under sengen. Selve sengerammen har også plads til opbevaring - for eksempel som bogreol.

Trappen op til sengen er bygget som en kommode med skuffer til mere opbevaring. "Container" er et godt eksempel på et multifunktionelt møbel, en perfekt løsning til små boliger, hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

Læs mere om sengen på Dielle Modus' italienske hjemmeside.

 

"Cabinet Bed" fra Asante

Asante Cabinet Bed © Asante, alle rettigheder forbeholdt
 

"Cabinet Bed" er endnu et eksempel på den klassiske kombination - seng og garderobe. Møblet er designet af svenske Asante, der benytter LINAK® aktuatorer som justeringsløsning. Den justerbare vægseng består af en traditionel seng med sengeborde, hylder, skab og et TV-møbel. Med et enkelt tryk på en knap forvandles stue til soveværelse, og løsningen er ideel til etværelses lejligheder og andre boliger, hvor pladsen er trang. Når sengen slås op, flugter skabsmøblet med væggen, så man knap bemærker det.


Elektriske justeringsløsninger

Der er intet i vejen for, at LINAK justeringsløsninger som den, der er anvendt i sengen fra Asante, kan integreres i de ovenfor nævnte designløsninger. I de fleste tilfælde vil det faktisk gøre det lettere at konvertere møblet fra den ene funktion til den anden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os