Kontakt os her
Lænestole

Lænestole

 
 

Ofte betragtes husets lænestol som et rigtigt egoistmøbel. Samtidig repræsenterer lænestolen hygge og afslapning med en god bog og en kop te. Uanset smag og behag er det ofte lænestolen, der bliver fravalgt i små boliger. Ganske enkelt på grund af pladsmangel.

Men hvad nu, hvis lænestolen også kunne transformeres til flere nyttige funktioner? Ville der så blive plads til den? Se de kreative eksempler herunder, og forestil dig, hvordan din næste lænestol skal se ud.

 

"Savion" fra Cortesi Home

Savion - stol, daybed og gæsteseng© Cortesi Home, alle rettigheder forbeholdt
 

Multimøblet "Savion" fra Cortesi Home i Illinios i USA er et godt eksempel på et møbel med flere funktioner. Lænestolen er nem at omdanne - først til en skøn daybed og derfra til en seng. På den måde har man altid en ekstra seng til overnattende gæster. 

 

"Openbook Chair" fra TILT

Openbook chair© Studio TILT, alle rettigheder forbeholdt
 

Et andet spændende eksempel er "OpenBook Chair". Den er skabt af designhuset TILT i London. Den er lænestol og bogreol i ét. På den måde kan ejeren vise yndlingslitteraturen frem i stuen, og bøgerne er lige ved hånden, når der skal læses. Med det smarte møbel er man altid klar til at nyde lidt afslappende læsning med en kop te og et tæppe. 

 

"fLOP" designet af Elena Sidorova

Flop stolen på nettet© Elena Sidorova, alle rettigheder forbeholdt
 

Den russiskfødte designer Elena Sidorova kombinerer her stue og soveværelse i ét møbel – eller muligheden for at have en ekstra gæsteseng. Den smarte lænestol omdannes til en behagelig seng på kort tid. Der er tænkt på plads til opbevaring af både dyne, pude og sengetøj i stolen. Fra lænestol til opredt seng på ét minut.

Læs mere om den kombinerede stol og seng, eksempelvis på Archello.

 

Elektriske justeringsløsninger

Multifunktion, praktisk komfort og optimal ergonomi går fint hånd i hånd, også uden at gå på kompromis med design og æstetik.

De fleste af de stole, vi her har vist som eksempler, kunne være designet med et elektrisk justeringssystem, der ville gøre det nemmere at transformere møblet fra én funktion til en anden. Med et enkelt tryk på en knap kan integrerede, støjsvage aktuatorer løse opgaven. Forstil dig, at man samtidig havde en personligt tilpasset håndbetjening med moderne, trådløs Bluetooth® teknologi og alle de fordele, det giver.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os