Kontakt os her
Ingeniører, der styrer og justerer elektrisk I/O-aktuator

Et fleksibelt I/O™-interface til de omstillingsparate

 - ideel til en lang række industrielle anvendelser

LINAK® I/O-aktuatoren er definitionen af fleksibilitet. Med dens muligheder for bevægelse og valg af inputstyring og dataoutput kan I/O-aktuatoren justeres i det uendelige, så du får fuld kontrol over alle de funktioner, du har brug for. Inputmulighederne går hurtigt fra innovation til handling og giver dig mulighed for at justere og styre den elektriske aktuator til perfektion, mens outputdata giver uvurderlig indsigt i applikationens ydeevne.

 

Skræddersy din bevægelsesløsning

LINAK I/O-aktuatoren sætter nye standarder for innovation og ydeevne, samtidig med at du kan producere produkter af bedre kvalitet. Med en I/O-aktuator har du fuld kontrol over den lineære bevægelse. Ved at justere og styre aktuatoren kan du skræddersy bevægelserne, så de passer præcis til dine projektkrav. Og når du går i produktion, får du en specialtilpasset aktuator, der er bygget til at matche de nøjagtige specifikationer, du har defineret i din udviklingsproces.

 

Gå hurtigere fra god idé til effektiv drift

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible. Det hele starter med effektiv prototyping – en proces med trial & error. De omfattende funktioner i I/O giver dig fleksibiliteten til at konfigurere og teste dine softwareindstillinger igen og igen – uden at skulle rekvirere en ny prototype hver gang. Med I/O kan du udvikle intelligente aktuatorløsninger med skræddersyet præcision, forbedret diagnostik og driftssikkerhed.

 
Animation af I/O-tidslinje
 
 

Dit valg af aktuator: Samme kvalitet, forskellige niveauer

Ikke alle projekter kræver det fulde udvalg af I/O-muligheder. Derfor kan du vælge mellem tre funktionsniveauer: Basic, Full og Customised.

Med I/O Basic får du alle fordelene ved IC med den integrerede H-bro. Når du vælger I/O Full, kan du teste og lære, mens du udforsker alle funktionerne i I/O. Med I/O Customised træffer du dine beslutninger på baggrund af dine erfaringer. Her er funktionaliteten og designet forudkonfigureret til at opfylde dine behov.

 
 
 

Basic
Basisfunktionalitet med alle fordelene ved IC

Full
Udforsk alle funktionerne med en fuld version

Customized
Forudkonfigureret til dine behov – både funktionalitet og design


 

Actuator Connect™– konfigurator
- Kabelforbundet eller trådløs Bluetooth®-forbindelse

Afkrydsningsikon

Afkrydsningsikon

Afkrydsningsikon

 

Opgrader til Full version
- Direkte i Actuator Connect

Afkrydsningsikon

Afkrydsningsikon

 

Justeringsikon
  

Låseikon

Låseikon


Diagnosticeringsikon
  

Låseikon

Låseikon


Monitor-ikon
  

Låseikon

Låseikon


Ikon for Parallel
  

Låseikon

LåseikonAfskærmningsikon
  

Låseikon

Låseikon


Flere muligheder

 

Et showroom med avancerede funktioner til din applikation

Tag styringen, konfigurer parametrene, og overvåg aktuatorens adfærd via Actuator Connect™, når du har installeret konfiguratoren på din PC.

Med konfiguratoren kan du tilpasse aktuatorerne præcist til den ønskede funktionalitet og samtidig få fuld kontrol over den lineære bevægelse.

Få et overblik nedenfor over nogle af de konfigurationsmuligheder, som Actuator Connect tilbyder. Det hjælper dig med at skræddersy en bevægelsesløsning, der opfylder dine krav og samtidig integreres direkte med din applikation.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

To ingeniører, der ser på en aktuator play-icon

Få mere ud af din lineære bevægelse med I/O™ aktuatorer

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os