Kontakt os her

Få en bedre aktuatoroplevelse med Actuator Connect™

Med LINAK® Actuator Connect-konfiguratoren har det aldrig været nemmere at tilpasse din bevægelsesløsning.

 

Aktuator Connect-arm med bærbar computer

 

Opgaven for en traditionel aktuator er at køre ind og ud ved en standardhastighed, men der er en stigende efterspørgsel efter avancerede funktioner og flere styringsmuligheder. Aktuatorer fra LINAK er mere intelligente, end du tror, og med Actuator Connect får du fuld kontrol over den lineære bevægelse.

 

Fleksibel produktudviklingsproces

Med Actuator Connect er det muligt at konfigurere og teste prototypen uden først at skulle specificere softwarefunktioner. Det understøtter en agil udvikling og fremskynder processen fra idé til endelig løsning.

Få et overblik nedenfor over nogle af de konfigurationsmuligheder, som Actuator Connect tilbyder. Det hjælper dig med at skræddersy en bevægelsesløsning, der opfylder dine specifikke krav og samtidig integreres direkte med din applikation:

  • Feedbacktyper og skalering
  • Virtuelle grænser
  • Blødt start og stop
  • Strømgrænser
  • Justerbar hastighed
  • Positionsmuligheder:
 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK ® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og -behov.

Tilmeld dig for at downloade den gratis version af den nyeste Actuator Connect™-konfigurator her.

 
 

Få bedre kvalitet og ydeevne

LINAK ved, at data er nøglen til at forbedre kvaliteten eller ydeevnen generelt – simpelthen ved, at du bliver klogere på de komponenter, der interagerer med hinanden.

Med LINAK Actuator Connect-konfiguratoren er det muligt at finde grafer i realtid, der viser strømforbrug, temperatur, position osv., som kan være særligt værdifuldt i prototypefasen.

Ved at udføre aktuatortestkørsler får du en indikation af, om de indledende beregninger har resulteret i de korrekte aktuatorspecifikationer.

Du kan analysere disse data for at afgøre, om aktuatoren passer til din applikation, eller om den har brug for yderligere justering for at køre mere jævnt for at forlænge levetiden.

Det er muligt at downloade en komplet PDF-rapport med generelle oplysninger om aktuatoren (type, position, sidst kendte status osv.) og omfattende brugsdata, der opsummerer alle gemte historiske data (inkl. fejllogs) i hele aktuatorens levetid.

PDF'en indeholder også det faktiske ledningsdiagram og den faktiske konfiguration.

 

Undgå unødvendig nedetid

LINAK forstår vigtigheden af driftstid – og derfor skal en aktuator, der ikke virker, repareres eller udskiftes så hurtigt som muligt.

Når du tilslutter aktuatoren, får du med det samme en status, der beskriver aktuatorens tilstand.

Til applikationer, hvor nedetid ikke er en mulighed, tilbyder LINAK fejlkoder som et digitalt output, der gør fejlfinding nemt.

Hvis aktuatoren støder på en fejl, er det muligt at identificere den præcise årsag, der har udløst et stop. Den tilgængelige status og diagnostik kan reducere nedetiden.

Nem fejlfinding af systemet sparer tid og tilbyder metoder til problemløsning, som ellers kan ende med unødvendige udskiftninger.

 

Anvendelse (kompatibilitet)

Actuator Connect-konfiguratoren er kun kompatibel med operativsystemer fra Microsoft Windows.

Konfiguratordelen fås til IC™-aktuatorer med I/O™-interface. Afhængigt af dine præferencer kan du tilslutte via USB-kabel, eller du kan bruge trådløs forbindelse via Bluetooth® .

Få mere at vide om vores I/O-interface her.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Udforsk mulighederne med Actuator Connect

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os