Kontakt os her
Nyheder 5. januar 2018

LINAK hæver standarden for maskinvaskbare produkter til sundhedspleje

Med IPX6 Washable DURA™ standarden fra LINAK får producenter af justerbart hospitalsudstyr mulighed for at tilbyde holdbare løsninger, der tåler mange års gentagen maskinvask.

LINAK hæver standarden for maskinvaskbare produkter til sundhedspleje

De internationale krav og hygiejnestandarder på moderne hospitaler skærpes løbende. LINAK sørger ikke kun for, at produkterne lever op til kravene - vi ønsker at hæve standarderne. Det skaber nye konkurrencefordele for producenter af hospitalsudstyr.

Hospitalserhvervede bakterier og infektioner koster årligt millioner globalt. Ifølge WHO erhverver 7-10 ud af 100 patienter en infektion under en hospitalsindlæggelse, og derfor er hygiejnen blevet et af de højst prioriterede områder for sundhedspersonale overalt i verden. 

I over 30 år er hygiejne indgået i overvejelserne ved udvikling af LINAKs elektriske aktuatorsystemer til justerbart hospitalsudstyr. I takt med at standarderne og kravene til hospitalsudstyr er blevet skærpet, har LINAK R&D løbende arbejdet på at forbedre og forfine vores produkter gennem grundig forskning og udvikling samt et omfattende testprogram. LINAK har altid overholdt de gældende regler, og samtidig har vi arbejdet på at skubbe standarderne i den rigtige retning.


Endnu højere standarder for vaskbare applikationer
Vi forsker i nye materialer, analyserer nye komponenter og arbejder med holdbarhedstest af produkterne, og LINAKs ingeniører udvikler konstant nye løsninger, der overgår de gældende standarders krav. Det har ført til udviklingen af en helt ny LINAK standard – IPX6 Washable DURA™ - og med den tåler de elektriske aktuatorsystemer gentagen maskinvask i mange år. 


For at skabe fordele - for eksempel for producenter af hospitalssenge - anvender ingeniørerne hos LINAK et endnu mere krævende testprogram og flere testcyklusser for at sikre, at produkterne har en øget holdbarhed og lever op til standarden.

Den nye IPX6 Washable DURA™ standard skal bidrage til en øget hygiejnestandard på hospitalerne, når det justerbare udstyr (f.eks. hospitalssenge) kan maskinvaskes betydeligt flere gange, end den nuværende standard kræver. Det giver mulighed for at tilbyde applikationer med lang levetid og løsninger, der forbliver fuldt operationelle efter maskinvask med varmt vand og skrappe rengøringsmidler.  

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os