Nyheder 15. oktober 2018

Endnu kraftigere og mere avanceret bevægelsesløsning til hospitalssenge

Med introduktionen af OpenBus™ kontrolboksen CO71 og den lineære aktuator LA40 HP (High Performance) kan LINAK tilbyde endnu kraftigere og mere avancerede bevægelsesløsninger til moderne hospitalssenge.

Ifølge WHO er der på verdensplan 1,9 milliarder overvægtige mennesker – og antallet er stigende. Det skaber store udfordringer i sundhedssektoren og stiller krav til det udstyr, der bruges. Der stilles især krav til hospitalssenge, da de skal være mere robuste med avancerede justeringsmuligheder for sikkert at kunne udføre de tunge løft.

Når hospitalssengen udstyres med den nye OpenBus™ kontrolboksen CO71 (350W SMPS, fire kanaler) og den robuste aktuator LA40 HP (8.000 N), sikrer LINAK® den nødvendige løftekraft og de avancerede bevægelsesmønstre, der kræves for at løfte opgaven.

Kontrolboks CO71

CO71 – en ny kraftig kontrolboks
Når du integrerer en 350W SMPS-kontrolboks i din hospitalsseng, får du ekstra løftekraft i de systemer, hvor særligt høj ydeevne er et krav. CO71 er den nyeste model i LINAK serien af kontrolbokse. Den er forberedt til trådløs anvendelse via Bluetooth®, og den har en række fordele såsom nem kabelstyring, fleksibel montering, lav vægt og klassificering som IPX6 Washable DURA™.

Alle CO-bokse er enkle at montere og kan leveres med ekstra reservebatteri, så du har fuld fleksibilitet i designet af dine hospitalssenge. Samtidig er CO71 forberedt til CO-Link™, hvis der er behov for ekstra kanaler til at udføre avancerede bevægelsesmønstre. Alt styres fra en håndbetjening. 

 
Lineær aktuator LA40 HP

LA40 HP – når der er behov for styrke og hastighed
Den lineære aktuator LA40 HP er en ekstremt holdbar aktuator, der egner sig perfekt til hospitalssenge. Den trykker stabilt op til 8.000 N ved 400 mm fuld slaglængde, så den klarer nemt de tunge løft. Den leveres med en række sikkerhedsfunktioner, som kombineret med løftekraften sikrer høj effektivitet i sundhedsplejen.
 
Hvis du vil vide mere om, hvordan LA40 HP, CO71 eller andre LINAK® produkter kan forbedre dine justerbare hospitalssenge, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vaskbarhed

Hvad er IPX6 Washable DURA™?
LINAK tilbyder komplette, vaskbare systemer for at opfylde hospitalernes strenge krav til hygiejne. Vores test er langt mere omfattende, end de aktuelle standarder foreskriver, og vi har defineret vores egen høje standard – IPX6 Washable DURA™. Den indebærer, at dine applikationer til hospitalssenge tåler gentagen maskinvask langt ud over, hvad de aktuelle markedsstandarder kræver.

 

MEDICA event

Medica 2018
Skriv datoerne 12.-15. november 2018 i kalenderen. Her afholdes MEDICA® messen i Düsseldorf, hvor du kan besøge LINAK i hal 14, stand F11.

 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.