Kontakt os her
Nyheder 26. oktober 2018

Den nødvendige kraft til at løfte tungt ved høj hastighed

Et kraftfuldt aktuatorsystem er et krav i mange applikationer til sundhedssektoren, for at kunne foretage den optimale behandling. LINAK sikrer dig både stor løftekraft og hurtig indstilling af avancerede medicinske applikationer.

Løftekraft og hastighed sikrer effektiv justering af hospitalsudstyr

To globale tendenser er vigtige for moderne patientpleje og udvikling af applikationer til hospitaler - stigende gennemsnitsalder i befolkningerne og et stigende antal overvægtige. For at opfylde efterspørgslen efter større løftekraft og sikre den effektivitet, der kræves i fremtidens patientpleje, skal dine applikationer leve op til to vigtige krav: løftekraft og hastighed! 

Med et kraftigt aktuatorsystem opnår man den effektivitet, der kræves i mange sundhedsplejeapplikationer, og som i sidste ende kan sikre den optimale patientpleje. Med LINAK® aktuatorsystemer opnår du den nødvendige løftekraft til tunge løft kombineret med høj hastighed.

Konstruer din egen applikation med stor løftekraft
En række af LINAK® produkterne er designet specielt med de stigende krav til løftekraft og hastighed for øje. Når du gennemgår det omfattende LINAK produktprogram, finder du en lang række driftssikre og testede produkter, der alle kan kombineres og samtidig er nemme at integrere.

Hvis du går efter den bedste løftekraft og fleksibilitet til hurtige bevægelsesmønstre med høj styrke til avanceret sundhedsplejeudstyr, anbefaler vi, at du kombinerer følgende produkter:

  • kontrolboks CO71 (350 W SMPS)
  • samledåse PJ2 (giver to ekstra kanaler)
  • løftesøjle LC3 (6.000 N, høj hastighed, højt bøjningsmoment)
  • lineær aktuator LA40 HP (8.000 N, fuld slaglængde)
  • lineær aktuator LA31 (både tryk og træk)
  • og den elegante inline-aktuator LA20 (2.500 N, når design og pladskrav er vigtige)

Med HB80 håndbetjening bliver det enklere at benytte systemmønstre og bevægelsesmuligheder kombineret med kontrolboksens hukommelsesfunktion. Når der tilføjes en yderligere CO71, og de to kontrolbokse forbindes via LINAK® CO-Link™, fordobles løftekraften, og der er dobbelt så mange kanaler til rådighed, så mulighederne stort set er ubegrænsede.

Kontakt os
Med LINAK systemer får du ekstra løftekraft, uden at det går ud over hastighed eller sikkerhed i løsningen. Hvis du vil vide mere om løftekraft og hastighed for de enkelte produkter, kan du læse mere her eller kontakte os.

LA40-LA20-CO71-PJ2-LC3

Lineær aktuator LA40 Lineær aktuator LA20 Kontrolboks CO71 Kontrolboks PJ2 Løftesøjle LC3
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os