Kontakt os her
Nyheder 18. december 2018

LINAK® Port Junction box PJ2 har to ekstra udgange til serien af CO-kontrolbokse

Med den nye Port Junction box PJ2 kan du have endnu flere kanaler på din LINAK® kontrolboks.

LINAK Port Junction box PJ2

Med den nye Port Junction box PJ2 kan du have endnu flere kanaler på dit LINAK kontrolbokssystem. 
 
Kontrolboksene er hjernen i LINAK aktuatorsystemerne med specialudviklet software, der muliggør selv de mest avancerede bevægelsesmønstre på sundhedsplejeudstyr såsom hospitalssenge, operationsborde og røntgenudstyr. Med PJ2  bliver det nu muligt at styre to yderligere kanaler.

Kontrolboksene CO61 og CO71 er udstyret med vores specialudviklede software, der giver mulighed for selv de mest avancerede bevægelsesmønstre. Når du kombinerer dem med LINAK Port Junction box PJ2, får du en ekstra kanal 5 og 6. 
 
Ligesom de øvrige kontrolbokse fra LINAK har PJ2 en lang række fordele:

  • fleksibelt monteringssystem giver mulighed for mange forskellige installationsmåder
  • lille i størrelse
  • æstetisk design

PJ2 er nem at integrere i alt medicinsk udstyr, og med den enkle og intelligent designede kabelføring og færre kabler sker montering og integration helt uden problemer. Det innovative beslag gør det muligt at montere PJ2 på en ramme eller på selve aktuatoren, så der er alsidige designmuligheder. 
Rammeløsning til PJ2
Rammeløsning til PJ2

IPX6 Washable DURA­™ beskyttelse og batteriport er standard på PJ2 Port Junction box sammen med funktionalitet, interface og kompatibilitet – som du allerede kender fra LINAK OpenBus™ serien. Derfor får du med PJ2 et produkt, der både er holdbart og bæredygtigt i et rengøringsvenligt design, der sikrer, at PJ2 - lige som resten af CO-kontrolboksene - tåler rengøring i hospitalets vasketunnel eller højtryksrensning. 

Hvis du vil vide mere om Port Junction box PJ2 eller LINAKs andre OpenBus™ løsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os