Kontakt os her
Nyheder 9. juli 2019

God ergonomi er afgørende i produktionsmiljøer

For den franske specialvirksomhed Neoditech er det blevet et hovedfokus at levere avancerede ergonomiløsninger til medarbejdere i værksteder og i produktionen. LINAK® spiller en nøglerolle i at opnå dette ved at levere den nødvendige bevægelse.

God ergonomi er afgørende i produktionsmiljøer

Alle, der arbejder inden for produktion, har fokus på optimal ergonomi på den personlige arbejdsstation. På verdensplan lider alt for mange fabriksarbejdere af muskel- og ledsygdomme, og derfor har der gennem de sidste ti år helt naturligt være et øget fokus på, hvordan disse sygdomme kan forebygges. Det rette sted at starte er at minimere den fysiske belastning på de medarbejdere, der betjener arbejdsstationerne i produktionsvirksomhederne.

Neoditech er en fransk virksomhed, der har specialiseret sig i ergonomiske bevægelsesløsninger, og de tilstræber at kunne tilbyde en dedikeret løsning til forskellige typer arbejdsstationer i produktionen. Med brug af industrielle aktuatorer fra LINAK® har virksomheden for eksempel opfundet en effektiv samlerobot, der giver industriarbejderne hos kunderne mulighed for at håndtere arbejdsemner på op til 200 kilo – stabilt og problemfrit. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan Neoditech hjælper kunderne, kan du læse hele historien om deres ERGO360 samlerobot her.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os