Nyheder 20. februar 2020

Betjeninger designet til det moderne soveværelse

Forbrugerne går efter et godt design! Derfor bør du også prioritere det.

Vi har nok alle genstande i hjemmet, som udelukkende er der på grund af funktionen. Designet er mindre kønt, og derfor ryger genstanden i en skuffe, når den ikke er i brug, frem for at ligge fremme på bordet.

I vores undersøgelse om forbrugernes præferencer fandt vi ud af, hvor stor betydning sengens design har for den gennemsnitlige forbruger - og det er stor betydning! Det gælder naturligvis også håndbetjeningen, og her har designet ikke ændret sig længe.

Derfor er det tid til noget nyt. Betjeningen til en elevationsseng skal ikke opfattes som et nødvendigt onde – eller som i nogle tilfælde – en direkte grim genstand. Derfor tog vi fat i en gruppe brugere og designede HC40 serien af håndbetjeninger med markedets mest luksuriøse design, hvor designeren har haft fokus på selv den mindste detalje. Samtidig har vi gjort betjeningerne ekstra brugervenlige med funktioner udvalgt på baggrund af brugernes tilbagemeldinger.

En ekstra fordel er, at de kan bruges til både elevationssenge med justerbar hoved- og fodende og til senge med yderligere funktioner.

Du kan læse mere om brugernes tilbagemeldinger her.

Læs mere om HC40 serien på linak.dk/HC40