Kontakt os her
Nyheder 5. juli 2022

Et nyt lag af beskyttelse i sundhedssektoren

Efterhånden som nye varianter af covid-19 dukker op, er behovet for hygiejne i nutidens sundhedssektor stadig altafgørende. Med LINAK Protect™ udvikler vi fortsat løsninger, der minimerer mikrobiel infektion fra kontaminerede overflader. Den seneste tilføjelse til vores portefølje tager kampen op og giver et ekstra lag af beskyttelse til produkter, som slutbrugerne håndterer mest – og som udgør den største risiko for krydskontaminering.

LINAK Protect™ - Lægehænder på en hospitalsseng.

Minimering af risici ved hvert eneste kontaktpunkt

Vores to håndbetjeninger, HB80 og ACO fås nu med en specialbehandlet overflade indeholdende antimikrobielle tilsætningsstoffer. Når denne overflade kombineres med eksisterende rengøringsprocedurer, kan det påvirke kontaminerende bakterier på udstyrets overflader negativt. Antimikrobiel beskyttelse er et nyt og vigtigt supplement til at stoppe smitte.

En del af et større billede

Selvfølgelig kan antimikrobiel beskyttelse ikke alene sætte en stopper for krydskontaminering. Men når det kombineres med hyppig håndvask, aftørring, vask og desinfektion, kan det bidrage til at reducere smitte. Som en del af LINAK Protect™-porteføljen udvider den potentialet for beskyttelse fra det allerførste kontaktpunkt.

Et løbende engagement i hygiejne

I over 25 år har LINK hjulpet med at holde smitte på afstand med produkter, der kan modstå vask og desinfektion igen og igen. For et par år siden hævede vi barren for hygiejne med introduktionen af vores egen DURA™-standard, der sætter krav om 5 gange mere vaskbare produkter end de eksisterende standarder kræver. Lige fra aftørring til tunnelvask vil vi fortsætte med at udvikle løsninger, der minimerer mikrobiel infektion fra kontaminerede overflader. Vores nye antimikrobielle beskyttelseslag er det seneste skridt i vores løbende engagement i at håndtere fremtidens udfordringer i sundhedssektoren.

Læs mere om vores LINAK Protect™ løsninger.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os