Teknologi & trend

Sådan påvirker løftesøjlens design kontorbordets moderne udtryk

Hæve-/sænkeborde er efterhånden standard i moderne kontorindretning, og vi oplever en stigende efterspørgsel efter specialtilpassede designs. Designere og producenter efterspørger systemer, der er fleksible og samtidig nemme at integrere. Der skal være mulighed for et individuelt design - fra søjlens form til farver og særlige krav til løftekapacitet.

Smukt design spiller en vigtig rolle i moderne kontorindretning. Både virksomhederne og medarbejderne ønsker kontormøbler, der er funktionelle og samtidig udtrykker virksomhedskulturen, og som understøtter virksomhedens visuelle identitet.

LINAK® ser det som en naturlig opgave at følge tendenserne i udviklingen og tilbyde producenterne fleksible løsninger i vores brede sortiment af systemløsninger til kontorborde.

Indviduel formgivning
LINAK® bordsystemer er designet til at være nemme at integrere. Som producent kan du derfor fokusere på spørgsmål som: Hvordan er mit designudtryk? Hvordan skal mine borde skille sig ud? 
De mange forskellige løftesøjler fra LINAK fås i et bredt udvalg af former og størrelser. Du kan altid finde lige præcis det, du leder efter. Du kan vælge mellem rektangulære, runde, ellipseformede eller kvadratiske profiler, 2-trins eller 3-trins modeller og normal eller modsat profilretning.

Fra det tekniske perspektiv har du utallige muligheder for at skabe din helt egen løftesøjle. Du kan udstyre den med forskellige beslag eller indbygget Anti-Collision™ sensor, og du kan øge løftekapaciteten fra standard (800 N pr. søjle) til høj løftekraft (1.200 N pr. ).

Sådan påvirker løftesøjlens design kontorbordets moderne udtryk

Bekend kulør
De aktuelle tendenser bevæger sig mod unikt design, og unikke kontorborde kræver unikke valgmuligheder. LINAK® løsningerne til borde leveres i tre standardfarver - sort, grå og hvid. De er nemme at integrere i designet.

Skulle du ønske at designe et bord med løftesøjler i din helt specifikke farve, kan alle løftesøjler og fødder leveres i præcis den farve, du ønsker.

 
DL PLUS

Stilrent design
Hvis du går efter det helt minimalistiske udtryk, tilbyder LINAK en speciel serie af løftesøjler i DL PLUS™ udgaven. Den fås i øjeblikket til de rektangulære søjler DL5 og DL6 og de kvadratiske søjler DL18 og DL19. Med den løsning, er løftesøjlen produceret med særligt fokus på de synlige detaljer. DL PLUS løftesøjlerne har usynlige glidere og lige kanter.

 

Hvis du vil vide mere om LINAK® bordsystemer, og hvordan de kan integreres i dine designløsninger, er du velkommen til at kontakte os.

DL PLUS - stilrent design til løftesøjler play-icon

DL PLUS: Løftesøjler i stilrent design

play-icon

DL PLUS™ løftesøjler - designet til at inspirere

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.