Kontakt os her
Teknologi & trend

Effektivitet, ergonomi og sikkerhed

Effektivitet er altafgørende i et miljø, hvor personalet under tiden må arbejde under svært tidspres. En ergonomisk tilgang sikrer færre besværlige, unødige bevægelser og beskytter plejepersonalet mod potentielle rygskader. Desuden giver det en bedre oplevelse for borgeren.

Billeder, der viser, hvordan LINAK løsningerne kan forbedre menneskers liv.

Sikkerhed er altafgørende for os, både ud fra et fysisk og et infektionsmæssigt perspektiv. Vi stræber efter at undgå, at både sundhedspersonalet og borgerne får skader og infektioner ved at forbedre ergonomien og reducere risikoen for krydskontaminering.

Nedenfor kan du se, hvordan LINAK® forbedrer hverdagen for personale og borgere.

 

Soft start/stop

Ved at reducere pludselige bevægelser ved start og stop får borgerne en mere glidende og behagelig oplevelse ved løft og sænkning.

 
 

Turbofunktion

Med turbo boost-funktionen kan du betjene en ubelastet patientløfter 30% hurtigere. Uden at gå på kompromis med sikkerheden kan du gøre arbejdsgangene hurtigere – hvilket sparer tid, når du parkerer og flytter patientløfteren. Brug af turbo boost-funktionen giver mere værdifuld tid til pleje af borgerne.

Læs mere om turbo boost-løsninger til patientløftere.

 
 

Trådløs forbindelse

Med en trådløs håndbetjening undgår du kabler. Den trådløse håndbetjening er designet til alle typer hospitals- og plejesenge samt en lang række forskellige behandlingsstole og -lejer. Håndbetjeningen mindsker risikoen for at snuble over ledninger, samtidig med at personalet får et udvidet og sikkert arbejdsrum. Med trådløse håndbetjeninger undgås ødelagte kabler og besværet med at rengøre kablerne, så hygiejnen forbedres.

Læs mere om trådløse løsninger til senge og patientløftere.

 
 

OneConnect™

Fjernadgang til systemdata – få øjeblikkelig hjælp med OneConnect-appen, og løs mindre problemer hurtigt. Med status og systemdata i realtid for dine enheder – f.eks. lavt batteriniveau – er dit udstyr sikkert tilbage i drift på ingen tid. Teknikerne kan foretage fjernudlæsning af applikationen og sikre, at de korrekte reservedele er til rådighed, når de kommer ud til stedet – det sparer tid, kræfter og penge.

Læs mere om OneConnect-løsninger til senge og patientløftere.

 
 

IPX6 Washable DURA™

Høj hygiejne er afgørende for at nedbringe risikoen for infektioner. Slut med ineffektiv og tidskrævende manuel rengøring af hospitals- og plejesenge, egnet til grundig vask. Med IPX6 Washable DURA™ er dit LINAK system klar til en tur i sengevaskeren.

Læs mere om LINAK hygiejneløsninger til senge og løftere.

 
 

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os