Nyheder 28. september 2016

Designere og arkitekter fra hele verden bringer bevægelse til deres design

Vi har hermed fornøjelsen af at kunne introducere vores nye hjemmes: www.design-meets-movement.com. Design Meets Movement er en enhed formet af LINAK, og den involverer nogle af verdens mest innovative og kreative designere og arkitekter

Arkitekter og designere arbejder sammen med LINAK
Som ekspert i jævn og vedholdende bevægelse nyder LINAK godt af at kunne arbejde sammen med en masse talentfulde og progressive organisationer. Disse samarbejder kommer til udtryk i innovative designprojekter mellem anerkendte og velkendte designere samt LINAK. De har alle det til fælles, at de bringer bevægelse til møbler såsom kontorborde, senge og køkkener. Vi har samlet dem på vores nye hjemmeside, Design Meets Movement.

Nytænkning inden for justerbare møbler
Design Meets Movement sigter efter at inspirere, overraske samt udfordre den konventionelle tankegang omkring justerbare møbler og bevægende indretning. Vi håber, at arkitekter og designere fra hele verden vil se en fordel i at bringe bevægelse ind i deres fremtidige møbeldesigns, og vil gøre dette i samarbejde med LINAK og Design Meets Movement. Skulle det være tilfældet, står vores eksperter selvfølgelig klar til at hjælpe. Det er her, design møder bevægelse.

Vil du opleve Design Meets Movement?
LINAK deltager under navnet Design Meets Movement på 2016 ORGATEC messen, hvor den konventionelle tankegang omkring justerbare møbler udfordres ved at rykke indretningen udenfor. Standen er designet af den anerkendte, danske designer Tine Mouritsen, som tidligere har samarbejdet med LINAK på to projekter - dem kan du også se på hjemmesiden Design Meets Movement.

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.