Kontakt os her
Nyheder 26. august 2019

Stødtest af elektriske aktuatorer til industriel anvendelse

På LINAK® Test Centre bliver elektriske lineære aktuatorer til anvendelse i industrien testet – ofte under ekstreme forhold. Kom med indenfor og se, hvordan vi stød- og vibrationstester aktuatorerne, og hvorfor det er vigtigt.

Der er ikke mange producenter - hvis overhovedet nogen - af industrielle aktuatorer, der har så omfattende testprogrammer som LINAK. På testcentret ved vores hovedsæde i Danmark bliver samtlige LINAK® aktuatorer testet, og vores aktuatorer til anvendelse i industrien gennemgår de mest omfattende testrutiner.


Langvarige vibrationer og gentagne fald på hårde overflader
Ryst og bump er hverdag for mange af de elektriske aktuatorer, der anvendes i landbrug, byggeri og andre typer udendørs maskiner. Design, komponenter og materialer er nøje overvejet og gennemgår omfattende test for at kunne klare det ujævne terræn og fungere fejlfrit i mange år.

Industrielle aktuatorer fra LINAK vibrationstestes i 32 timer (op til 6,9 Grms) og udsættes for gentagne stød på 50 G (11 ms hver) i 2 x 3 timer. Derudover udsættes de for fald på betongulv fra 40 cm højde mindst 18 gange.

Derfor er LINAK aktuatorer pålidelige!


Fordelene ved grundige test
De omfattende stød- og vibrationstests er særligt vigtige for producenter af terrængående køretøjer og maskiner, som udsættes for gentagne stød og vibrationer i forskellige retninger. Det er afgørende, at aktuatorerne kan tåle belastningen og fortsat fungerer optimalt.

Stødtest af elektriske aktuatorer til industriel anvendelse - hjullæsser

Køretøjer til byggerisektoren skal være robuste
I byggeriet er der stigende fokus på produktivitet. Producenterne er konstant på udkig efter nye måder at optimere produktiviteten på, og resultatet er ofte større og kraftigere maskiner. Det har en direkte afsmitning på de krav, der stilles til leverandører, produkter, komponenter og materialer.

 

Gennem de sidste 10 år har de stigende krav haft stor betydning for LINAKs produktdesign. Et godt eksempel er motorhuset. Vi har gjort det stærkere, så det beskytter de indvendige komponenter bedre imod vibrationer, stød og slag. Byggebranchen er en af de brancher, der nyder godt af forbedringerne.

Gennem krævende terræn under alle vejrforhold
Industrielle plæneklippere skal være manøvredygtige på mange typer af terræn. De skal klare stejle skrænter og sno sig omkring buske og træer, og maskinudstyret skal kunne tåle stød og kraftige vibrationer fra varierende retninger.

De elektriske aktuatorer, der anvendes til at justere klippehøjden på moderne plæneklippere, sidder ofte tæt på jorden. Her bliver de i høj grad udsat for stød og vibrationer. Industrielle aktuatorer fra LINAK er designet, så de absorberer vibrationer, og de gennemgår omfattende test for at sikre, at de fungerer upåvirket i hele aktuatorens levetid.

Stødtest af elektriske aktuatorer til industriel anvendelse - plæneklippere
 

For os er det afgørende, at produkterne fungerer perfekt ude hos slutbrugeren. Derfor!


LINAK Actuator Academy Logo

I Actuator Academy™ kan du lære om elektrisk aktuatorteknologi

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os