Kontakt os her
Teknologi & trend

Basic, Advanced og Parallel

Alt efter dine behov har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige interfaceniveauer til din IC aktuator. Se de forskellige fordele og find ud af, hvordan du opnår præcis bevægelse.

Integreret styring parallelle infografikker

Basic, Advanced og Parallel er den første generation af IC og en del af vores IC Integrated Controller™-serie.

Som navnene antyder, kan du vælge mellem tre forskellige interfaceniveauer til din IC aktuator. Få mere at vide om de forskellige funktioner, du får på hvert af de tre niveauer:

 

Basic – for en enkel plug-and-play løsning

Med Basic får du en enkel plug-and-play-løsning, der er nem at installere. Den enkle aktuatorløsning leveres forudkonfigureret med endestopsignaler og standardværdier for blød start og stop.

LINAK® sammensætter de dele, der passer til dine behov - når du modtager aktuatoren, skal du blot tilslutte den.

Basic-funktionen giver dig grundlæggende styringsfunktioner med standarddrift ved hjælp af et digitalt indgangssignal samt overvågningsfunktioner såsom temperaturovervågning og strømforbrug. Ved at overvåge disse værdier kan aktuatoren stoppe, hvis den overstiger grænserne.

 

Advanced – for en skræddersyet løsning

Advanced gør det lettere at udvikle den ideelle bevægelsesløsning til din applikation. Grundlæggende får du det samme som med Basic, men med yderligere funktioner som tilpasning, adgang til vores BusLink™ service- og konfigurationsværktøj til direkte justering, manuel kørsel, overvågning i realtid, diagnostik osv.

Advanced tilbyder alt fra forskellige typer feedback, nemme styringsløsninger, endestop ind/ud-signaler og tilpasning af overvågningsmuligheder.

Få et overblik nedenfor over de feedbackmuligheder, du får med Advanced. Du har mulighed for at skræddersy en bevægelsesløsning, der opfylder dine krav og samtidig integreres direkte med din applikation.

 
 
BusLink

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK kan konfigureres via BusLink™ konfigurationssoftwaren.

Hent en gratis version af den nyeste BusLink™ software til konfigurering af din aktuator eller udlæsning af servicedata. Basisfunktionerne er beskrevet her, og kommunikationsprotokollerne indeholder derudover en række ekstra funktioner med tilhørende vejledninger.

 
 

Feedback

Aktuatorpositionen kan udlæses som en analog positionsudgang eller en digital positionsudgang.

Den feedback, du får fra aktuatoren, giver et præcist overblik over dens indstilling. Feedback er afgørende for at opnå optimal ydeevne i de fleste applikationer.

Aktuatorer med Advanced indeholder en række forskellige typer integreret feedback, så det er nemt og hurtigt at aflæse aktuatorens indstilling:

 

Feedbacktyper:

 

Analog output

  • Effekt (4-20 mA*)
  • Spænding (0-10 V*)

Digital output

  • Single Hall XOR
  • Endestopsignaler
  • PWM (0-100 %*, 75 Hz)
 

*Skalerbar

 

Parallel – Præcis parallel kørsel med justerbare funktioner

Med Parallel kan helt op til otte aktuatorer køre parallelt uden at du skal bekymre dig om komplekse kabler eller styringsmetoder. Aktuatorerne kommunikerer direkte med hinanden via deres eget interne bus-system.

Uanset variationer i belastning bevarer aktuatorerne deres præcise indstilling, når de bevæger sig – og master-aktuatoren sikrer altid, at følgerne er til stede i systemet.

Som med Advanced fås BusLink™ også til Parallel.

 

Integreret styring parallelle infografikker

 

Læs mere om LINAK® aktuatorer med Integrated Controller™.

Konfigurationssoftware til lineære aktuatorer | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Konfigurationssoftware til lineære aktuatorer

Feedbackoutput fra lineære aktuatorer | Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ | Feedbackoutput fra lineære aktuatorer

LINAK Actuator Academy™ play-icon

Actuator Academy™ om aktuatorer til industrien

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os