Kontakt os her

Danfoss PLUS+1® – hurtig integration af elektriske aktuatorer i krævende applikationer

Samarbejdet mellem LINAK®og Danfoss® gør det muligt for ingeniører at tilføje elektriske aktuatorer, når de udvikler intelligente og tunge køretøjer.

 

Hvad er Danfoss PLUS+1?

PLUS+1 er en unik systemudviklingsplatform og redskab til ingeniører, der udvikler intelligente, tunge køretøjer til barske miljøer. Via en intuitiv programinterface kaldet PLUS+1® GUIDE, kan designingeniøren bruge den til at tilføje, flytte, trække og slippe alle komponenter og dele, der er nødvendige for at opfylde kravene til et moderne køretøj.

Ved at tilføje en skræddersyet godkendt blok fra LINAK til Danfoss PLUS+1 platformen får ingeniører, der udvikler forskellige former for krævende applikationer, mulighed for at integrere elektriske aktuatorer i applikationsdesignet.

 

Sparer tid i designfasen

I et tæt samarbejde mellem LINAK® TECHLINE®og Danfoss Power Solutions er en ny udvidelse af Danfoss' udviklingsværktøj PLUS+1® blevet udviklet, så ingeniørerne nu kan tilføje elektriske aktuatorer, når de udvikler intelligente køretøjer og tungt maskineri.

Mange ingeniører, der udvikler krævende applikationer til bygge- og anlægsindustrien, mobile landsbrugsmaskiner og elektrisk værktøj til udendørsbrug, benytter Danfoss PLUS+1® platformen i designfasen.

Via en serie af godkendte blokke gør platformen det muligt for ingeniører uden ekspertise i softwareudvikling at vælge komponenter med "træk-og-slip", når de designer nye maskiner og udstyr.

PLUS+1 logo
 
 

Det er lige så nemt som plug and play

Interfacet til valg af komponenter hedder PLUS+1 GUIDE. Det er et udviklingsværktøj, der ejes af Danfoss Power Solutions, og her kan brugeren kombinere grafiske symboler og komponenter til et komplet softwaresystem til styring af køretøjet. Med modulopbygget programmering får udviklingsingeniørerne mange flere muligheder, og de kan udvikle nye og bedre løsninger langt hurtigere end før.

 

En hurtig måde at tilføje elektriske aktuatorer på

LINAK aktuatorer er allerede fuldt kompatible med CAN bus-systemer (via CAN SAE J1939), og de er nemme at integrere, når moderne køretøjer kræver en holdbar bevægelses-/justeringsløsning. På baggrund af årtiers erfaring med løsninger til systemer, der skal køre under krævende forhold, kan LINAK supplere Danfoss PLUS+1 platformen med markedets mest afprøvede og testede teknologi.

 

Vil du vide mere?

Kontakt ikon

Du kan læse mere om PLUS+1 og PLUS+1 GUIDE på Danfoss' hjemmeside. Hvis du vil vide mere om PLUS+1 kompatible elektriske aktuatorer, kan du læse mere herunder. Du er også velkommen til at kontakte eksperterne hos LINAK TECHLINE, hvis du har specifikke spørgsmål.

Kontakt os

 
 
“Vi ser en vækst på markedet for elektriske bevægelsesløsninger til mobilt landbrug, industriautomatisering, materialehåndtering og selv i byggeriet. Nu får udviklingsingeniørerne mulighed for at vælge mellem en række elektriske aktuatorer på en nem og enkel måde i selve Danfoss PLUS+1 systemet, og det er en meget nyttig funktion, ikke kun for LINAK og Danfoss. Det kommer bestemt også kunderne til gode og de ingeniører, der bruger værktøjet.”
Thomas Møller, Application Engineer hos LINAK, TECHLINE

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os