Kontakt os her
Nyheder 15. marts 2022

LC1 – det optimale valg til mange forskellige applikationer

Med tilføjelsen af LC1 udvider LINAK det alsidige produktprogram med en ny tredelt løftesøjle i aluminium. Den nye LC1 gør det muligt at designe din applikation uden at gå på kompromis med hverken kraft, kvalitet eller stabilitet.

Løftesøjler fra LINAK med en serie af LC1-søjler til forskellige applikationer

Det robuste design og den høje løftekraft kombineret med en behagelig lyd sikrer, at LC1 løftesøjlen passer perfekt til en lang række applikationer. LC1 fås i to versioner – en til forskellige hospitals- og plejeapplikationer og en anden til diverse bordløsninger. Det strenge og konsekvente testprogram fra LINAK® sikrer driftssikre og højtydende produkter af høj kvalitet.

 

Den ideelle løftesøjle til mellemstore hospitals- og plejeapplikationer

LC1 tilfører kraft og stabilitet til din applikation og har en løftekapacitet på op til 4.000 N i tryk og 2.000 N i træk samt en lang række tilpasningsmuligheder. Løftesøjlens kompakte form og strømlinede design gør den nem at integrere i nye applikationer, uden at gå på kompromis med kraft, kvalitet eller design. LC1 er skræddersyet til brug i hospitals- og plejeapplikationer som lejer, borde og behandlingsstole, hvor styrke og stabilitet er et must.

Den nye LC1 er udviklet til at håndtere tunge laster, og dens stærke og stabile teleskopdesign giver både kraft og højde, hvor der er behov for det. Derudover gør den elegante og rengøringsvenlige overflade det nemt at rengøre søjlen og opretholde et højt hygiejneniveau. Plejepersonalet og den plejekrævende person vil sætte pris på den nemme og hurtige justering, der sikrer god ergonomi og stabil indstilling af løftesøjlen.

LC1 kan bidrage til at afhjælpe manglen på ressourcer i sundhedssektoren og det stigende antal ældre, der har brug for pleje, ved at sikre en glidende og ergonomisk korrekt justering i alle situationer. Det er en stor fordel for alle at fokusere på ergonomi i arbejdsrutinerne.

Du kan læse mere om den nye LC1 til hospitals- og plejeapplikationer på produktsiden eller på vores temaside.

 

Vælg LC1 til bordapplikationer med høj belastning

LINAK LC1 DESKLINE løftesøjlen har en løftekraft på op til 4.000 N og en hastighed, der sikrer perfekt justering af selv de tungeste kontrolborde og arbejdsstationer – i en kvalitet, du kan stole på. Søjlens designfleksibilitet og ergonomiske fordele gør den til den perfekte systemløsning til missionskritiske applikationer.

LC1 DESKLINE er udviklet med fokus på lang slaglængde og kompakt indbygningsmål, så den passer til brugere i forskellige højder og giver optimal ergonomi. LC1 DESKLINE-versionerne er kompatible og godkendt til CBD6S kontrolboksen og fungerer sammen med alle betjeninger – simpel Plug & Play™. Kombinationen af høj løftekraft, robust design og højt bøjningsmoment gør løftesøjlen til et optimalt valg, når der skal være fokus på styrke og pålidelighed.

Besøg vores produktside eller vores applikationsside for at læse om LC1 DESKLINE-versionens rolle i forhold til at fremme det fremtidige design af kontrolrumsborde.

 
LINAK løftesøjler: LC1 familien play-icon

LINAK LC1 – The power of choice

Smugkig på LC1 DESKLINE – videobillede play-icon

LC1 DESKLINE – The power of trust

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os