Kontakt os her
 

Monitor - Overvågning

Læs mere om aktuatorens ydeevne i din applikation med brugsdata i realtid og historiske data.

 

Animation af Monitor

 

"Monitor" kan levere brugsdata i realtid og historisk brugsdata, hvilket giver nyttig indsigt. Dataene kan bruges til at lære mere om, hvordan aktuatoren fungerer i din applikation. Det er en del af LINAK® I/O™-interfacet, og det er en af flere muligheder, du kan tilføje til din aktuator for at udnytte fordelene ved intelligent lineær bevægelse.

Nedenfor finder du en oversigt over de funktioner, du kan få med Monitor. De kan alle konfigureres i vores understøttende konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™-konfigurator.

Download en gratis version af den nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Kør aktuatoren, og overvåg realtidsdata

- og se, om aktuatoren fungerer efter hensigten

Med LINAK Actuator Connect- konfiguratoren er det muligt at finde grafer i realtid, der viser strømforbrug, temperatur, position osv., som kan være særligt værdifuldt i prototypefasen.

Ved at udføre aktuatortestkørsler får du en indikation af, om de indledende beregninger har resulteret i de korrekte aktuatorspecifikationer.

Du kan analysere disse data for at afgøre, om aktuatoren passer til din applikation, eller om den har brug for yderligere justering for at køre mere jævnt for at forlænge levetiden.

 

Få et kort overblik over de vigtigste historiske brugsdata

- som opbevares i aktuatoren

Når aktuatoren tændes første gang, indsamles og gemmes brugsdata internt i hele aktuatorens levetid og kan udlæses.

Mens realtidsdata giver et godt øjebliksbillede af nogle få parametre, giver de historiske data dig dybdegående viden om ydeevne over tid.

Ved at analysere disse data kan du understøtte løbende forbedringer efter afprøvning i marken eller videreudvikling af eksisterende maskiner.

 

Eksporter en PDF med omfattende brugsdata

- fra hele aktuatorens levetid

Det er muligt at downloade en komplet rapport som en PDF-fil med generelle oplysninger om aktuatoren (type, position, sidst kendte status osv.) og omfattende brugsdata, der opsummerer alle gemte historiske data (inkl. fejllogs) i hele aktuatorens levetid. Her kan du analysere en aktuators ydeevne eller sammenligne flere aktuatorer.

PDF'en indeholder også det faktiske ledningsdiagram og softwarekonfigurationen, som du kan bruge, hvis du vil bestille nye aktuatorer eller blot som udgangspunkt for en teknisk drøftelse med din lokale LINAK kontaktperson.

 

Få mere end positionsfeedback

- og brug det analoge eller digitale output til at overvåge strømforbrug eller temperaturer i realtid

Ligesom vi tilbyder realtidsdiagrammer, kan du få realtidsoplysninger om aktuatorens strømforbrug og temperatur via et analogt eller digitalt signal – direkte til din PLC.

Her defineres et interval, og hvis værdierne overskrides, sendes der et signal til regulatoren. Det er op til dig at beslutte, hvordan du vil bruge disse oplysninger – potentielt relateret til ændringer i brugsmønsteret.

 

Udforsk Monitor-funktionerne i en I/O-aktuator

 

Få mere at vide om vores I/O-interface her eller de andre I/O-optioner nedenfor.

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os