Kontakt os her
 

Position feedback

Opnå optimal ydeevne i din applikation ved altid at kende aktuatorens position.

 

Animation af Position feedback

 

Position feedback fra aktuatoren giver et præcist overblik over aktuatorens position. Feedback er afgørende for at opnå optimal ydeevne i de fleste applikationer. Det er en del af LINAK® I/O™-interfacet og er en ud af flere muligheder, der kan føjes til din aktuator for at udnytte fordelene ved intelligent lineær bevægelse.

Nedenfor finder du en oversigt over de funktioner, du får med Position feedback. De kan alle konfigureres i vores understøttende konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™-konfigurator.

Download en gratis version af den nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Udlæsning af aktuatorposition

- som en differentieret analog positionsfeedback

Analoge signaler er en almindelig type feedback til styresystemer i industrielle applikationer.

LINAK kan levere feedback om strøm (mA) eller spænding (V) til styresystemet. Standardområderne er 4-20 mA eller 0-10 V. Det er også muligt at tilpasse rækkevidden for outputsignalerne, hvilket gør det nemmere at integrere i din styring.

Aktuatorens position er baseret på en differentiel analog positionsfeedback, hvilket betyder, at feedbackkredsløbet leveres separat, hvilket sikrer et stabilt output. Det giver også mulighed for længere kabler i industrielle miljøer uden at gå på kompromis med signalkvaliteten.

Vælg at skalere feedbacksignalet ved konfigurering af en virtuel grænse for at sikre, at feedbackoutputtet justeres i henhold til det nye endestop.

 

Konfigurer de to digitale outputs præcist til dine behov

- med flere digitale outputpositioner

Aktuatoren giver mulighed for flere digitale positionsoutputs, der kan konfigureres præcist til dine behov.

Single Hall XOR og Dual Hall tilbydes som alternativer til den analoge positionsfeedback, hvis din applikation er afhængig af et digitalt signal. Dette er nøjagtige positionsfeedbacksignaler, der ikke påvirkes af ekstern støj, f.eks. fra andre komponenter i maskinen.

Som supplement til den analoge positionsfeedback eller en enkeltstående funktion kan du vælge endestopsignaler, der giver et signal, når aktuatoren er trukket helt tilbage eller kørt helt ud. Det er også muligt at modtage digitale signaler, når aktuatoren kører – noget, der f.eks. kan bruges til at tænde en LED for at angive, at der er noget, der bevæger sig i applikationen.

I nogle tilfælde kan det være en fordel at vide, hvornår aktuatoren når en foruddefineret endestopzone. Med denne funktion kan du definere en zone, hvor aktuatoren kan sende et digitalt signal, når den er inden for zonen eller ved en strømgrænse i denne zone. På den måde er du ikke længere tvunget til at designe din applikation, så det fysiske endestop skal nås, før du modtager et signal i din PLC.

For de fleste af disse digitale signaler kan du vælge mellem et aktivt højt eller aktivt lavt signal for at lette integrationen i din applikation.

 

Udforsk Position Feedback-funktionerne i en I/O-aktuator

 

Få mere at vide om vores I/O-interface her eller de andre I/O-optioner nedenfor.

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os