Kontakt os her
 

Diagnostics

Af og til holder tingene op med at fungere – og det betyder, at du har til opgave at identificere den grundlæggende årsag.

 

Animation af Diagnostics

 

"Diagnostics" til fejlfinding kan hjælpe dig med at undgå unødvendig nedetid for din applikation og guide dig gennem fejlfindingen. Det er en del af LINAK® I/O™-interfacet, og det er en af flere muligheder, du kan tilføje til din aktuator for at udnytte fordelene ved intelligent, lineær bevægelse.

Nedenfor får du et overblik over de tre fejlfindingstrin, du kan få med Diagnostics. De kan alle konfigureres i vores understøttende konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK ® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™-konfigurator.

Download en gratis version af den nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

1. Udstyr din aktuator med en gennemsigtig konnektor og en LED

- til hurtig diagnosticering ved simpel visuel inspektion

Aktuatoren kan udstyres med en gennemsigtig konnektor og en LED. Det muliggør hurtig diagnostik ved en simpel visuel inspektion.

Lyset fra en LED, der er placeret på printet inde i aktuatoren, kan bruges til hurtigt at afgøre, om aktuatoren kører efter hensigten eller viser en fejl, der skal undersøges nærmere.

Ud over at etablere en visuel indikator for den aktuelle status kan den også bruges til at identificere en aktuator, før den parres med Bluetooth®.

Når aktuatoren er fuldt funktionsdygtig, lyser LED'en grønt. Hvis farven ændrer sig, kan det være tegn på en fejl i aktuatoren.

 

2. Få fejlkoder direkte til din styreenhed/PLC

- brug et digitalt output for nem fejlfinding

LINAK forstår vigtigheden af driftstid – og derfor skal en aktuator, der ikke virker, repareres eller udskiftes så hurtigt som muligt.

Til applikationer, hvor nedetid ikke er en mulighed, tilbyder LINAK fejlkoder som et digitalt output, der gør fejlfinding nemt. Der kan udlæses flere fejlkoder på det digitale output. I løbet af 10 sekunder sender aktuatoren et antal impulser til din styreenhed (PLC) afhængigt af fejltypen.

Nem fejlfinding af systemet sparer tid og tilbyder metoder til problemløsningsfejl, der ellers ville føre til unødvendige udskiftninger.

Leder du efter mere detaljerede oplysninger om fejltyper og mulig afhjælpning? Se vores fejlfindingsvejledning.

 

3. Se den aktuelle status og en historisk fejllog

- og identificer fejlmønstre med Actuator Connect

Hvis aktuatoren støder på en fejl, er det muligt at identificere den præcise årsag, der har udløst et stop. Data for tilgængelig status og diagnostik hjælper til at reducere nedetid.

Med fejlloggen får du et overblik over de seneste fem fejl, som aktuatoren er stødt på, samt deres frekvens. Det dokumenteres med et tidsstempel, der kan sammenlignes med aktuatorens samlede driftstid.

Disse data kan bruges til at identificere et mønster/en tendens og giver derfor detaljerede oplysninger om en potentielt hyppig fejlkilde.

 

Udforsk Diagnostics-funktionerne i en I/O-aktuator

 

Få mere at vide om vores I/O-interface her eller de andre I/O-optioner nedenfor.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os