Kontakt os her
 

Parallel

Kør op til otte aktuatorer parallelt uden at skulle bekymre dig om komplekse kabler eller kontrolbokse.

 

Parallel bevægelse animation

 

Parallel giver mulighed for at køre flere aktuatorer parallelt. Det er en del af LINAK® I/O™-interfacet og er en af flere muligheder, der kan tilføjes til din aktuator for at udnytte fordelene ved intelligent lineær bevægelse.

Nedenfor finder du en oversigt over de funktioner, du kan få med Parallel. De kan alle konfigureres i vores understøttende konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK ® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™-konfigurator.

Download en gratis version af den nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Muliggør en glidende, synkroniseret bevægelse

- uanset eventuelle variationer i belastning

Takket være den integrerede styring er det nemt at implementere aktuatorens parallelle bevægelse. Yderligere styring eller kabelføring er ikke nødvendig. Aktuatorerne kommunikerer direkte med hinanden via deres eget interne bussystem.

Uanset variationer i belastning bevarer aktuatorerne deres præcise indstilling, når de bevæger sig – og masteraktuatoren sikrer altid, at følgerne er til stede i systemet samt sender feedback om aktuel position og status.

 

Skift mellem single og parallel tilstand

- Når du har brug for en "makker" til at dele en tung last

For at hæve den samlede kraft eller balancere belastningen kan du indstille din aktuator til parallel bevægelse – også selvom den er "født" som en single aktuator.

Når den er valgt, kan du ændre antallet af aktuatorer i parallelsystemet. Denne sikkerhedsindstilling bestemmer antallet af aktuatorer, som et IC-parallelsystem skal omfatte for at kunne fungere.

Op til otte aktuatorer kan kobles sammen, så der opnås en glidende, synkroniseret parallel bevægelse.

 

Undgå unødvendig nedetid

- ved at identificere den grundlæggende årsag

Af og til holder tingene op med at fungere, og det betyder, at du har til opgave at identificere grundårsagen.

Den parallelle aktuatorløsning er designet til at køre symmetrisk, og alle aktuatorer i systemet kommunikerer med hinanden, så hvis en aktuator støder på en forhindring, stopper alle andre.

LINAK tilbyder flere måder at fejlfinde på – det er værd at fremhæve LED'er, fejlkoder og konfiguratoren Actuator Connect. Med denne 3-trins diagnosticering kan du nemt foretage fejlfinding på parallelsystemet og hurtigt identificere, hvilken aktuator der er fejlbehæftet.

 

Kopiér din konfiguration

- til resten af de parallelle aktuatorer

Ud over parallel kan du nemt forestille dig et scenarie, hvor du vil "kopiere" den konfiguration, du har lavet på den tilsluttede aktuator, og indsætte den på resten af de parallelle aktuatorer.

Det er vigtigt, at alle aktuatorer i parallelsystemet har samme konfiguration af alle funktioner for at sikre, at systemet fungerer efter hensigten. For at gøre denne proces nemmere kan du kopiere konfigurationen fra én aktuator og anvende den på de andre ved hjælp af Actuator Connect. På den måde behøver du ikke gennemgå alle parametre en efter en.

Alle aktuatorer i parallelsystemet har den samme konfiguration på tværs af alle funktioner.

 

Udforsk Parallel-funktionerne i en I/O-aktuator

 

Få mere at vide om vores I/O-interface her eller de andre I/O-optioner nedenfor.

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os