Kontakt os her
 

Protection

Beslut, om din aktuator skal begrænses for at beskytte din applikation så meget som muligt.

 

Animation af Protection

 

Protection hjælper dig med at forhindre skader og nedbrud ved at beskytte din applikation mod forkert brug. Det er en del af LINAK® I/O™-interfacet, og det er en af flere muligheder, du kan tilføje til din aktuator for at udnytte fordelene ved intelligent lineær bevægelse.

Nedenfor finder du en oversigt over de funktioner, du kan få med Protection. De kan alle konfigureres i vores understøttende konfigurator Actuator Connect™.

 
 

Aktuator Connect™-softwareikon

Aktuatorer med IC Integrated Controller™ fra LINAK® er fleksible og kan tilpasses særlige kundekrav og behov. Konfigurer din aktuator via den intuitive Actuator Connect™-konfigurator.

Download en gratis version af den nyeste Actuator Connect konfigurator her.

 
 

Forebyg skader og nedbrud

- ved at indstille en grænse for, hvor meget strøm motoren må bruge

Ved at definere en ny strømgrænse sikrer du, at aktuatoren automatisk stopper, hvis den støder på en forhindring eller møder anden modstand i applikationen, som er designet til at beskytte både applikationen og aktuatoren. Strømgrænser kan indstilles i begge retninger. Disse grænser kan konfigureres til specifikke anvendelseskrav – dette for at sikre, at øget strømforbrug ved lave temperaturer er tilladt.

Til mere specifikke behov kan du definere op til 10 variable strømgrænser i begge retninger. Dette gøres ved at opdele slaglængden i intervaller på 10% og for hvert interval kan man indstille en unik strømgrænse. Det er især fornuftigt, hvis du vil sikre, at aktuatoren ikke trækker den samme mængde strøm gennem hele bevægelsen. Det giver dig fuld kontrol over aktuatoren og en mere avanceret måde at styre strømgrænserne på.

 

Undgå bump, og opnå jævn drift

- med ramp up og ramp down-hastighedsindstillinger

LINAK tilbyder blødt start og stop af aktuatoren som et alternativ til øjeblikkelig stop. Med blødt start og stop accelererer aktuatoren langsomt til fuld hastighed og tager langsomt farten af igen. Du kan vælge LINAK standardindstillinger eller indstille dine egne hastighedsindstillinger. Det giver en mere jævn bevægelse, hvilket reducerer belastningen af applikationen og forlænger aktuatorens levetid betydeligt.

Traditionelt har aktuatorerne brugt et soft stop, efter at kørselssignalet er blevet fjernet manuelt (den fortsætter med at køre). Som en udvidet funktion kan du nu vælge blødt stop mod et endestop, hvilket sikrer, at aktuatoren altid sænker hastigheden mod enten det fysiske eller virtuelle endestop.

 

Reducer antallet af eksterne komponenter

- ved at føje et tredje digitalt input til betingede udløste operationer

I nogle tilfælde kan der være eksterne faktorer, der skal være på plads, før aktuatoren kan køre. Du kan bruge det tredje digitale input som en ekstern forudsætning for at tillade bevægelse.

Et signal løber direkte gennem aktuatoren og kontrollerer, om betingelserne er til stede, før den kører. På den måde reducerer LINAK kompleksiteten i din PLC, og med enkle applikationer kan du spare ekstra komponenter.

 

Udforsk Protection-funktionerne i en I/O-aktuator

 

Få mere at vide om vores I/O-interface her eller de andre I/O-optioner nedenfor.

Filer

I/O™-brochure

Med den banebrydende fleksibilitet i et universelt I/O-interface fra LINAK bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible.

Brugervejledning til I/O™ interface

Brugervejledningen fortæller om funktionaliteterne i vores LINAK I/O interface.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os