Nyheder 6. april 2017

Schneider Electric har reduceret den fysiske belastning og forbedret effektiviteten i produktionen

Justerbare samleborde hjælper med at forbedre sikkerheden og effektiviteten betydeligt hos Hollandske Schneider Electric. Forbedret ergonomi har sikret optimale arbejdsforhold for de ansatte og generelt gavnet hele virksomheden.

En forbedret ergonomi hjælper med at mindske muskeltrætheden samt led- og muskelsygdomme. Schneider Electric fra Holland har implementeret en LINAK aktuatorløsning i deres produktionslinje til server-skabe - som er store stålkabinetter til computere. De ansatte arbejder nu på en måde, som er både mere effektiv samt mindre fysisk krævende.  

Ved hjælp af tre LA36 aktuatorer fra LINAK fik de udviklet et nyt samlebord, hvorved den fysiske belastning kunne reduceres og den overordnede effektivitet i produktionslinjen kunne øges.

Læs hele case historien.