Kontakt os her
Nyheder 31. januar 2019

Ny 3D-konfigurator gør designprocessen hurtigere

LINAK® har netop lanceret en 3D-konfigurator, der er tilgængelig via internettet. Den er udviklet af CADENAS PARTsolutions, og den bruges til at generere 3D-billeder af LINAK produkterne, så designfasen bliver nemmere og hurtigere.

Ny 3D-konfigurator gør designprocessen hurtigere

Nu bliver det muligt at tilpasse din LINAK aktuatormodel præcis efter dine behov og downloade databladet for det specificerede produkt direkte. 3D-konfiguratoren er at finde på LINAKs hjemmeside. Den er tænkt som en hjælp til vores kunder, som nu kan spare tid på implementeringen af vores løsninger til industrimaskiner allerede i designfasen.

De avancerede tilpasningsmuligheder er især en hjælp til designingeniørerne, når de skal afgøre, hvilket LINAK produkt, de skal vælge. En række parametre såsom slaglængde, bagfæste eller stempelstangsøje kan indtastes og ændres, indtil designeren er tilfreds med specifikationerne.

Ny 3D-konfigurator gør designprocessen hurtigere

Vi starter med lineær aktuator LA36
LINAK 3D-konfiguratoren kan anvendes med den robuste aktuator LA36 som start.
Flere aktuatorer og andre produkter følger efter. 
Hvis du har brug for at vide mere om specifikationer og funktioner for andre LINAK® aktuatorer, information om hurtig bestilling af standardprodukter, eller behøver  hjælp med en specifik produktkode, er du velkommen til at kontakte os
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os