Nyheder 22. oktober 2019

3D-konfigurator nu tilgængelig til seks LINAK aktuatorer

Som en hjælp til at forkorte designprocessen kan du nu fremstille detaljerede 3D-billeder af LINAK® aktuatorerne LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37. Du kan bruge vores online 3D-konfigurator til at skræddersy dine LINAK aktuatorer.

Med 3D-konfiguratoren kan du skræddersy LINAK aktuatorerne LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37  præcis til dine behov. Du kan for eksempel konfigurere slaglængde, beslag og stempelstangsøje. Fremstil 3D-billeder uden begrænsninger for at finde frem til, hvad der fungerer bedst til din applikation, og download datablad for produkterne med dine konkrete specifikationer.

LINAK ønsker at hjælpe kunderne bedst muligt til at forkorte tidsforbruget i designfasen, når en LINAK aktuator skal implementeres i industrielt maskineri. 3D-konfiguratoren er en løsning, der tjener præcis det formål. Ud fra den tidligere succes med værktøjet er vi sikre på, at udvidelsen af 3D-konfiguratoren med flere aktuatortyper vil være en stor hjælp til vores kunder.

Enkel adgang til 3D-konfiguration
Det er nemt at anvende 3D-konfiguratoren på vores hjemmeside. Find den ønskede aktuator og fanen 2D/3D.

Her finder du 3D-konfiguratoren til konfiguration af aktuatorer af typerne:
LA12, LA14, LA25, LA33, LA36 og LA37

Ønsker du yderligere oplysninger?
Hvis du mangler specifikationer på andre LINAK aktuatorer, eller har du spørgsmål til en specifik produktkode eller brug for oplysninger om hurtig bestilling af standardprodukter, er du velkommen til at kontakte os.

3D-konfigurator og aktuator LA36
 

Har du spørgsmål om elektrisk aktuatorteknologi?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.