Kontakt os her
Behandlingsudstyr

Behandlingslejer og -borde

LINAK aktuatorer giver optimal ergonomi og komfort, når udstyret kan indstilles trinløst i højden, og ryglæn og benstøtte kan justeres til den mest behagelige position.

Lejer og borde til behandling og undersøgelse

Aktuatorløsninger til elektriske lejer og borde

Antallet af plejekrævende patienter stiger, og sundhedssektoren har brug for nye løsninger, der kan forbedre arbejdsmiljøet for personalet. Optimal ergonomi prioriteres højt, og med LINAK aktuatorer kan du tilbyde et næsten lydløst, behageligt og ergonomisk korrekt bord/leje til behandling og undersøgelser, der samtidig giver en række andre fordele.

  • Unikt system baseret på et bredt produktudvalg
  • Testet og godkendt teknologi
  • En totalleverandør med global repræsentation

Rygproblemer er et meget almindeligt helbredsproblem for sygeplejersker og læger. Derfor er bedre ergonomi og fleksibel og betjeningsvenlig elektrisk justering af behandlings- og undersøgelseslejer og -borde helt centrale fokusområder. LINAK leverer unikke aktuatorløsninger og systemer til alle typer behandlingslejer og -borde - fra vores basis løsning til topavancerede løsninger.

Stor fleksibilitet og unikke løsninger
LINAK tilbyder et meget bredt produktudvalg, så du kan sammensætte de systemer, der passer bedst til de konkrete behov. Uanset om du har brug for en basis løsning til højdejustering, en løsning i parallelt eller saksedesign eller en mere avanceret løsning med justering af ryglæn eller benstøtte, tilbyder vi en fuldt integrerbar løsning. Alle komponenter passer sammen og er lette at montere og betjene. Du har helt frit spil i designet.

Robuste, pålidelige testede aktuatorer
Alle produkter fra LINAK gennemgå
r omfattende test i systemopsætning, før de forlader fabrikken. Det gør vi for at sikre en lang levetid og høj driftsikkerhed med minimalt vedligehold. LINAK SDT (Service Data Tool) giver advarsler om behov for service og vedligehold, så kostbar nedetid på lejer og borde kan minimeres. Funktionen er ekstraudstyr og skaber merværdi ved brug af løsningen.

Alle komponenter fra samme leverandør - overalt i verden
LINAK har over 30 års erfaring med udvikling, optimering og salg af elektriske aktuatorsystemer. Via vores datterselskaber overalt i verden kan du købe alle de komponenter, du skal bruge, og få lokal support fra eksperter med lokalt markedskendskab. 

Læs mere
Systemer til lejer og borde

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Filer

Fokus på lejer og borde

Fleksibel funktion og bedre ergonomi er vigtige parametre ved brug af undersøgelses- og behandlingsbrikse.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til behandlingsudstyr

LINAK aktuatorløsninger til trinløs og støjsvag justering af behandlingsstole, lejer og borde samt tandlægestole og kørestole.

Læs mere

Systemer til behandlingslejer og -borde

LINAK aktuatorsystemer sikrer en jævn og trinløs justering af lejer og borde til undersøgelse og behandling og sikrer samtidig en bedre ergonomi for behandleren. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Uanset om du har behov for et system med basal funktionalitet til dine behandlings- og undersøgelsesborde og -lejer eller en avanceret og tilpasset løsning, kan LINAK designe den helt rette systemopsætning på baggrund af vores tre forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om lejer og borde til behandling og undersøgelse

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til lejer og borde til behandling og undersøgelse. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os