Kontakt os her
Behandlingsudstyr

Stole til undersøgelse og behandling

LINAK aktuatorløsninger bruges til trinløs og enkel justering af højde, benstøtte og ryglæn på behandlingsstole.

Stole til undersøgelse og behandling

Aktuatorløsninger til behandlingsstole

Livsstilssygdomme lægger pres på hospitalerne. Overalt i verden er overvægt et stigende problem, og antallet af behandlingskrævende patienter stiger. Behandlingsstole bruges til forskellige formål såsom bloddonation, dialyse og ambulant kirurgi. Når LINAK aktuatorløsninger indbygges i moderne behandlingsstole til hospitaler, får patienterne en øget komfort, personalet en bedre arbejdsergonomi, og OEM-producenterne opnår en række fordele.

  • Fleksible systemer med mange ekstra sikkerhedsfunktioner
  • Testede produkter, der overholder de internationale lægemiddelstandarder
  • En global partner med over 30 års erfaring

Færre hænder skal klare et stigende antal patienter. Vi taler ikke om engang ud i fremtiden - det er allerede en daglig udfordring for både hospitalspersonale og patienter globalt. Der er behov for redskaber, der kan gøre både læger og sygeplejersker mere effektive, afkorte behandlingstiden og give patienterne den optimale komfort. Elektrisk justering af højde, ryglæn og benstøtte giver øget komfort og sætter nye standarder for det ergonomiske design.

Fleksible løsninger tilpasset til dine behov
LINAK tilbyder et bredt produktprogram, der sikrer dig en høj fleksibilitet. Alle komponenter passer sammen, så du kan udvikle den løsning, dine kunder efterspørger. Vi udvikler løbende tilbehør og funktioner som f.eks. QR (Quick Release), så du kan opfylde de forskellige sikkerhedskrav.

Testede aktuatorer med minimalt vedligehold
Alle LINAK aktuatorer gennemgår omfattende systemtest, før de forlader fabrikken. Det sikrer en høj driftsikkerhed og ydeevne gennem hele produktets levetid. Ekstra funktioner såsom SDT (Service Data Tool) giver mulighed for at eksportere statusdata og foretage forebyggende vedligehold. LINAK produkterne er testede og certificerede til at overholde de internationale lægemiddelstandarder. Det gør det lettere for dig at opnå lægemiddelgodkendelse for dit produkt.

Totalleverandør med bred erfaring
I over 30 år har LINAK udviklet elektriske aktuatorsystemer og udvidet sortimentet af værdiforøgende tilbehør. Producenter kan nøjes med én leverandør af aktuatorsystemer til alle typer behandlingsstole - fra den mest avancerede til den mest basale løsning, helt afhængigt af behovene. 
Læs mere
System til behandlingsstole
Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft play-icon

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

LC3-løftesøjlen sætter standarden for vertikale løft

Den er støjsvag, kraftig og øger sikkerheden på avanceret medicinsk udstyr, f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til behandlingsudstyr

LINAK aktuatorløsninger til trinløs og støjsvag justering af behandlingsstole, lejer og borde samt tandlægestole og kørestole.

Læs mere

Systemer til behandlingsstole

LINAK aktuatorsystemer sikrer en jævn og trinløs justering af behandlingsstole og sikrer samtidig en bedre komfort for patienten og bedre ergonomi for behandleren. Forskellige behov taler for forskellige systemer. Uanset om I ønsker et system med basal funktionalitet til jeres behandlingsstole eller en avanceret og tilpasset løsning, har LINAK det rette system til jer. LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til behandlingsstole: De kan sammensættes til forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om stole til undersøgelse og behandling

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til behandlings- og undersøgelsesstole. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os