Kontakt os her
Hospital

Bloddonorstol

Bloddonorstole skal være præcise og fleksible. LINAK aktuatorsystemer giver stor designfleksibilitet og frihed. Du skal blot tilpasse stolen for optimal bevægelse, funktionalitet og sikkerhed.

Systemløsninger til bloddonorstole

Systemløsninger til bloddonorstole

Alle typer bloddonorstole skal optimere komforten og sikkerheden i forbindelse med bloddonation. Samtidig skal de sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for plejepersonalet eller behandleren. Medicinske bloddonorstole kan hjælpe med at give behandling af høj kvalitet takket være de mange elektriske aktuatorbevægelsesmuligheder og funktioner. LINAK® giver mulighed for justering af højde, ryglæn og benstøtte. De præcise og kraftige elektriske aktuatorsystemer sikrer en bedre ergonomi for plejepersonalet med en ideel arbejdshøjde og nem op- og udstigning. Bevægelse understøttet af elektriske LINAK aktuatorer sikrer hurtig og jævn indstilling af bloddonorstolen.

LINAK elektriske aktuatorløsninger sikrer meget mere end præcis og trinløs justering. Forestil dig værdien af:

  • Forbedret ergonomi, der optimerer bevægelse for ideelle arbejdsforhold
  • Sikkerhedsfunktioner og komfort, der giver ekstra tryghed ved bloddonorstolen
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Derfor kræver presset på sundhedssektoren redskaber og udstyr til at understøtte de daglige behandlingsprocedurer.

 

Bedre ergonomi

Elektrisk aktuatorbevægelse i bloddonorstole giver flere muligheder for justering af ryglæn, benstøtte og højde, dvs. mulighed for at justere flere aktuatorer på samme tid. En enkelt eller kombineret bevægelse kan klares ved hjælp af bevægelsesmønstre for at sikre korrekt position for optimal behandling, komfort og ergonomi. Disse bevægelsesmønstre bidrager til en ergonomisk god behandling.

 

Sikkerhedsfunktion og komfort

Under behandlingen, især i længerevarende behandlingssituationer som bloddonation, er det yderst vigtigt at fokusere på patientens komfort og velbefindende. Derfor tilbyder LINAK systemløsninger trinløs og driftsikker justering i alle retninger.

  • Lav op-/udstigningshøjde giver komfort og bekvemmelighed for patienten ved at øge sikkerheden og reducere risikoen for faldulykker.
  • LINAK sikkerhedsfunktioner (Intelligent Ratchet Spline eller Quick Release Damper) i applikationen minimerer risikoen for komplikationer og personskader i applikationen og øger dermed patientkomforten. Med andre ord, one-touch-knappen til hurtig flytning til nødpositioner øger sikkerheden og komforten for både patienten og plejepersonalet.
 

Fjernservice sikrer høj oppetid

Vi er kendt for pålidelige produkter med lang og problemfri drift. Vi ved, at for at opnå høj effektivitet skal en sundhedsapplikation, som f.eks. en bloddonorstol, kunne kombinere optimale systemløsninger og en pålidelig teknisk supportprocedure. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata, så du kan udføre hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig. Sådan sikrer vi høj oppetid på bloddonorstolen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os