Kontakt os her
Hospital

Hospitalssenge

LINAK aktuatorsystemer bruges til trinløs, ergonomisk korrekt og støjsvag justering af højde, benstøtte og ryglæn og ekstra værdiforøgende funktioner på hospitalssenge.

Hospitalssenge

Aktuatorløsninger til hospitalssenge

Overalt i verden oplever hospitaler nedskæringer, og færre ansatte skal håndtere flere patienter. Aktuelt ses et stigende antal ældre, overvægtige og patienter med flere diagnoser. Begge trends peger på forbedrede applikationer, der kan sikre øget komfort for patienterne, bedre ergonomi for personalet og effektivitetsforbedringer på hospitalerne. Med indbygning af LINAK aktuatorsystemer til indstilling og intelligent styring af hospitalssengene kan producenterne tilbyde det, kunderne efterspørger plus en række ekstra fordele på et konkurrencepræget marked.

  • Bredt produktudvalg til alle typer senge
  • Testede aktuatorer, der overholder lægemiddelstandarderne
  • Global partner med bred erfaring og professionel projekthåndtering

Ergonomi, komfort og effektivitet er tre nøgleord, når det drejer sig om LINAK aktuatorsystemerne til hospitalssenge. Alle tre faktorer skal inddrages for at skabe forspring på markedet og løse udfordringerne både nu og i fremtiden. Du kan skabe et markedsforspring med LINAK aktuatorsystemer indbygget i produkterne til trinløs indstilling af højde, benstøtte og ryglæn. Derudover kan der suppleres med et antal intelligente funktioner for at tilbyde en endnu bedre effektivitet.

Design sengen efter kundens behov
Med det brede produktudvalg fra LINAK kan du designe en hospitalsseng, der præcist løser kundernes behov. Uanset om I har behov for en basis løsning til trinløs og støjsvag elektrisk justering eller en mere avanceret løsning med mange ekstra intelligente funktioner såsom WET detection, Out Of Bed detection, vægt eller elektronisk bremsestyring, kan LINAK løse behovene.

Testede systemer, der opfylder lægemiddelstandarderne
Alle produkter fra LINAK gennemgår omfattende test i systemopsætning, før de forlader fabrikken. Formålet er at sikre en lang levetid og høj driftskvalitet samt overholdelse af internationale lægemiddelstandarder – f.eks. EN60601. Med vores systemer kan du tilbyde senge med en række sikkerhedsfunktioner, herunder Spline funktion, Quick Release og sikkerhedsmøtrik. IPX6 og vaskbar udgave tilbydes ved alle systemer til hospitalssenge.

En global partner med hurtige ekspeditionstider
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet og forfinet elektriske lineære aktuatorer til brug i sundhedsplejen. Gennem årene har vi opbygget et globalt netværk af datterselskaber og repræsentationer, så vi kan tilbyde lokal support overalt i verden og korte svartider, uanset hvor du bor. Med LINAK får du en global partner med produkter af høj kvalitet, bred erfaring og indgående markedskendskab.
Læs mere
Systemer til hospitalssenge

Bluetooth® term og logo er registerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge play-icon

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Filer

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Justerbare aktuatorløsninger til moderne sundhedspleje. Opgrader dit analoge aktuatorsystem - og nyd godt af de mange fordele med OpenBus™

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og patientløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere

Systemer til hospitalssenge

LINAK aktuatorsystemerne muliggør en trinløs indstilling af hospitalssenge og giver samtidig øget funktionalitet med indbygget intelligens og en lang række værdiforøgende funktioner. Specifikationerne for et LINAK system afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau, antal kanaler (aktuatorer) og omfanget af ekstra tilbehør. LINAK tilbyder fleksible systemer, der opfylder alle markedets behov. Tre eksempler på basis til avancerede løsninger kan ses herunder.

Videoer om hospitalssenge

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til hospitalssenge. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge play-icon

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.