Kontakt os her
Hospital

Kuvøse

Neonatalafdelinger på hospitaler har brug for at skabe de bedste betingelser for sundhedspersonalet til pleje af for tidligt fødte og syge nyfødte. LINAK aktuatorsystemet er et godt supplement til at skabe et sikkert og roligt miljø for både den nyfødte og plejepersonalet. Det gør vi ved at indføre bevægelse, forbedre sikkerheden og forbindelsen til digitale tjenester.

Neonatal kuvøse med lineære aktuatorer fra LINAK på et hospital

Systemløsninger til kuvøser

Alle kuvøser skal opfylde behovet for komfort og sikkerhed og samtidig sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for sundhedspersonalet. Kuvøser kan udstyres med en lang række bevægelsesløsninger og funktioner, der understøtter personalet. Sikker og støjsvag bevægelse er obligatorisk i alle situationer for at sikre en behagelig behandling.

LINAK® elektriske aktuatorsystemer giver merværdi til kuvøser til neonatalafdelingen takket være:

  • Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed
  • Optimeret patientkomfort og sikkerhed
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice
 

Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed

LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer bygger på en modulopbygget platform og er designet med skalerbar ydeevne, så de passer bedst muligt til den neonatale plejesituation.

LINAK tilbyder mange justeringsmuligheder til kuvøser på hospitalets neonatalafdeling, uanset om det drejer sig om basis eller avancerede systemløsninger, bevægelsesmønstre eller samtidig kørsel. Jævn og præcis bevægelse og indstilling er afgørende for den optimale kuvøse.

 

Optimeret patientkomfort og sikkerhed

Flere muligheder for kuvøseindstillinger gør det muligt at justere applikationen til den perfekte ergonomiske position, enten for den nyfødte eller sundhedspersonalet. Nem justering af kuvøsen giver komfort og sikkerhed i alle situationer.

 

OneConnect sikrer høj oppetid med fjernservice

LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. Høj effektivitet kræver optimale systemløsninger kombineret med pålidelig teknisk support. For at sikre, at du hurtigt og effektivt kan fejlfinde overalt i verden, tilbyder vi LINAK OneConnect, der giver dig fjernadgang til servicedata. Dette sikrer en høj oppetid på kuvøsen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os