Kontakt os her
Hospital

Elektriske lejer og borde til hospitaler

LINAK aktuatorer bruges til trinløs justering af højde, benstøtte og ryglæn på moderne borde og lejer til behandling og undersøgelse.

Lejer og borde til behandling og undersøgelse

Aktuatorløsninger til elektriske lejer og borde

Overalt i verden søger hospitaler at forbedre arbejdsmiljøet for læger og sygeplejersker. Der er fokus på korrekt ergonomi for at minimere antallet af rygproblemer og andre lidelser hos personalet. Det stigende antal overvægtige patienter øger behovet yderligere. LINAK aktuatorer er en robust løsning til justering af udstyret, der giver bedre komfort for patienten og bedre ergonomi for personalet, og som producent opnår du flere fordele.

  • Frihed i designet med et bredt produktudvalg
  • Testede systemer, der overholder gældende normer og standarder
  • En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse

Arbejde ved borde og lejer til behandling og undersøgelse indebærer ofte ubekvemme arbejdsstillinger for læger og sygeplejersker. Forkerte arbejdsstillinger kan give rygproblemer, sygefravær og i sidste ende øgede udgifter for hospitalerne. Med indbyggede elektriske aktuatorer i udformningen af borde og lejer kan problemerne afhjælpes, og patienterne nyder samtidig en større komfort, når højde, benstøtte og ryglæn kan justeres jævnt.

Frie hænder i designet med fleksibel løsningsmuligheder
LINAK tilbyder et bredt og specialiseret produktudvalg inden for lineære elektriske aktuatorer og aktuatorsystemløsninger. Uanset om du har brug for en justering, der passer i et parallelt design, en sakseløsning eller en løsning med to søjler til op/ned-kørsel, er det sandsynligt, at LINAK kan hjælpe dig. En LINAK løsning giver fuld fleksibilitet i programmering af aktuatorens bevægelsesmønstre. En ekstra værdiforøgende funktion er SDT (Service Data Tool), der melder om behov for vedligeholdelse.

Grundigt testede systemer, der overholder relevante standarder
Alle LINAK produkter gennemgår omfattende test, før de forlader fabrikken. Det har ikke kun til formål at opfylde certificeringskravene - vi sikrer samtidig en lang levetid på produkterne og fejlfri funktion med et minimum af vedligehold. Alle komponenter i LINAKs produkter bliver testet i en systemopsætning og overholder de internationale lægemiddelstandarder.

En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse
Gennem mere end 30 år har LINAK udviklet elektriske aktuatorsystemer og -løsninger. Vi arbejder målrettet med forskning og udvikling, og vi er globalt repræsenterede med indgående kendskab til vores enkelte markeder. Vi lytter godt til producenterne, og LINAK lægger vægt på at være en agil partner og udvikle særligt tilpassede løsninger efter kundernes behov.
Læs mere
Systemer til lejer og borde

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på lejer og borde

Fleksibel funktion og bedre ergonomi er vigtige parametre ved brug af undersøgelses- og behandlingsbrikse.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere

Systemer til behandlingslejer og -borde

LINAK aktuatorsystemer sikrer en jævn og trinløs justering af lejer og borde til undersøgelse og behandling og sikrer samtidig en bedre ergonomi for behandleren. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Uanset om du har behov for et system med basal funktionalitet til dine behandlings- og undersøgelsesborde og -lejer eller en avanceret og tilpasset løsning, kan LINAK designe den helt rette systemopsætning på baggrund af vores tre forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om lejer og borde til behandling og undersøgelse

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til lejer og borde til behandling og undersøgelse. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os