Kontakt os her
Hospital

Røntgenudstyr

LINAK aktuatorer og løftesøjler er ideelle til justering af moderne røntgenudstyr.

Elektriske aktuatorløsninger til røntgenudstyr til hospitaler

Aktuatorløsninger til røntgenudstyr

Kirurgiske afdelinger på moderne hospitaler får mere og mere avanceret udstyr til deres rådighed. Personalet skal udføre stadigt mere komplekse operationer, og hjælpeudstyret skal kunne følge med. Radiologerne har brug for kraftigt og robust udstyr, hvor effektivitet og kvalitet i behandlingen er de vigtigste parametre. Elektriske aktuatorløsninger giver flere fordele:

  • Kraftige aktuatorer med præcis skub- og trækbevægelse
  • Medicinsk godkendte løsninger med fleksibel kabelhåndtering
  • Et bredt produktudvalg og årtiers erfaring til rådighed

Moderne røntgenudstyr skal kunne indstilles uhyre præcist. Opgaven løses med en kombination af tilstrækkelig kraft og avanceret betjening, der kan udføre flere indstillinger samtidig. LINAK er på forkant med kravene til moderne røntgenudstyr, og vi fremstiller kraftige aktuatorløsninger, der er perfekte til formålet.

 

Mere kraft og komplekse bevægelser af udstyret
Uanset om dit røntgenudstyr omfatter en C-arm eller et justerbart bord med loftmonteret røntgenudstyr, er præcis indstilling helt afgørende. Det samme er fleksibilitet og hastighed. De kraftige og driftssikre LINAK løsninger med specialudviklede løftesøjler og kundetilpasset software giver dig alle fordelene.

Holdbare og medicinsk godkendte løsninger
Alle dele af et LINAK aktuatorsystem gennemgår grundige test, før udstyret sendes på markedet. Alle produkter overholder kravene ifølge de internationale lægemiddelstandarder, og på den måde har du sikkerhed for, at din applikation har en lang levetid, hvor uplanlagt vedligeholdelse og nedbrud samtidig er fortid. Med intelligent ledningsføring og rengøringsvenlige produkter kan du holde en høj hygiejnestandard. 

LINAK har et bredt produktudvalg baseret på mange års erfaring
I over 30 år har LINAK udviklet og fremstillet elektriske lineære aktuatorløsninger til en bred vifte af sundhedsapplikationer. Vores produktudvalg dækker stort set alle behov, og vi er klar til at videregive vores omfattende viden og grundige markedskendskab til dig via vores afdelinger i 35 lande. 

Læs mere
BL1 - CO61 - HD80
Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft play-icon

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

LC3-løftesøjlen sætter standarden for vertikale løft

Den er støjsvag, kraftig og øger sikkerheden på avanceret medicinsk udstyr, f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til hospitalsudstyr

LINAK aktuatorsystemer bruges til ergonomisk korrekt justering af hospitalssenge, behandlingslejer og -borde og personløftere, og med vores koncept Intelligent Care Solutions™ tilbyder vi ekstra tilbehør og funktionalitet.

Læs mere
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os