Kontakt os her
Pleje

Badestole

Behovet for multifunktionelle badestole, der er designet til at lette den personlige hygiejne, er stigende. Aktuatorløsninger fra LINAK til moderne badestole giver større designfleksibilitet med flere tilpasningsmuligheder, samtidig med at der stilles flere sikkerhedsfunktioner til rådighed for selve applikationen.

Badestole med LINAK produkter

Læs mere om, hvordan badestolene fungerer, og hør mere om fordelene ved løsningen fra LINAK.

Læs mere

Systemløsning til badestole

Badestole, designet med en lang række muligheder for justering, kan bidrage til at lette det daglige arbejde og øge effektiviteten for plejepersonalet. De kraftfulde bevægelsesmuligheder giver bedre ergonomi for plejepersonalet ved at håndtere de tunge løft.

Elektriske aktuatorløsninger giver flere fordele:

  • Kraftfulde højdejusterbare badestole
  • Bedre ergonomi
  • Øget livskvalitet for brugeren

Færre hænder i plejesektoren til patientpleje er et veldokumenteret faktum på hospitaler, plejehjem og institutioner. Det kræver redskaber og udstyr at lette de daglige arbejdsrutiner ved at optimere ergonomien og effektiviteten og samtidig sikre brugerens værdighed.

Elektrisk bevægelse i badestole åbner for flere forskellige justeringsmuligheder af sæde, ryglæn og/eller fod-/armstøtte, så plejepersonalet kan få hjælp til det daglige arbejde, hvilket forbedrer ergonomien og eliminerer tunge løft. Bevægelse understøttet af elektriske aktuatorer fra LINAK bidrager til større arbejdsglæde.

En højere effektivitet ved at bruge badestole til de daglige personlige hygiejneopgaver fører til omkostningsbesparelser takket være den nemme betjening og kræver færre personer til at udføre arbejdet, samtidig med at antallet af arbejdsskader reduceres.

Få gavn af den effektive systemløsning
LINAK tilbyder et bredt produktudvalg med høj fleksibilitet. Uanset om systemet skal understøtte nogle få eller fleremere komplekse bevægelser, sikrer produktkompatibiliteten fuld tilfredshed i alle situationer. LINAK stræber efter at opfylde kravene til badestole med systemløsninger, uanset om den ønskede tilpasning er ligetil eller mere avanceret.

Ergonomi
Justerbare stole er utrolig vigtige for plejepersonalet, da de ellers risikerer at overanstrenge sig, når de skal hjælpe brugeren i dagligdagen. Multi-justerbarhed og tilpasning af stole er vigtige funktioner for at bevare fokus på ergonomien for plejepersonalet. Manglende ressourcer og udsigten til, at der bliver flere ældre, gør det endnu vigtigere at sørge for at have det rigtige udstyr og sikre god ergonomi på arbejdspladsen.

Livskvalitet
LINAK produkter til badestole gør det nemmere at øge selvstændigheden og trygheden ved at give brugeren større komfort eller gøre det muligt at tage brusebad uden hjælp fra plejepersonale på badeværelset.

Læs mere

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan patientløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.