Kontakt os her
Pleje

Patientløftere i plejesektoren

LINAK aktuatorer bruges på moderne patientløftere til løft, justering af benspredere og glidende løft af patienter.

Se video
Patientløftere

Aktuatorsystemer til patientløftere

Der er to tydelige trends. Vi står over for en række fremtidige udfordringer med en aldrende befolkning og flere overvægtige, hvilket stiller øgede krav til sundhedsplejen. Lovgivningen vedrørende krav til plejeudstyrets sikkerhed og ydelse bliver stadigt strengere og mere kompleks. Samtidig har alle borgere krav på passende plejetilbud. Ved at integrere LINAK aktuatorer i dine patientløftere eller ståløftere opnår du en stærk og robust løsning, glidende bevægelse og mange andre fordele.

  • Bedre ergonomi, øget komfort og minimal vedligeholdelse
  • Produkter, der overholder standarderne, sikrer lettere godkendelsesprocesser
  • En erfaren partner med global tilstedeværelse

Uanset om du skal designe en standardløfter eller et avanceret system med mange intelligente funktioner på patientløfterne, tilbyder LINAK et passende produktkoncept. Stærke aktuatorer og stabil balance i bensprederen sikrer en glidende bevægelse. Værdiforøgende funktioner som for eksempel Service Data Tool (SDT) sikrer en bedre ergonomi og løser plejeopgaverne mere omkostningseffektivt med mindre nedetid på løfteren.

Forbedret ergonomi og minimalt vedligehold
Alle steder i plejesektoren er det vigtigt at undgå tunge og farlige løft. Alle LINAK aktuatorprodukter gennemgår omfattende systemtest. På den måde sikrer vi, at patientløfterne fungerer sikkert og stabilt gennem hele levetiden. Vores fejlsikre løsninger sikrer, at patientløfterne kører sikkert, og SDT giver mulighed for at udtrække data for systemstatus til planlagt vedligehold. Det sikrer øget komfort for brugerne og plejepersonalet.

Vores aktuatorer overholder de gældende standarder
Sikkerhedsreglerne for plejeudstyr bliver løbende skærpet. Udstyr som patientløftere skal være godkendt og certificeret. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt. Vores aktuatorsystemer er testet og certificeret til at opfylde de internationale lægemiddelstandarder (f.eks. IEC 60601-1: 2005 3. udgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. udgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008). Formålet er at sikre, at dine patientløftere overholder kravene ifølge EN10535-standarden.  

En global partner med mange års erfaring
LINAK tilbyder et meget bredt produktudvalg. Gennem mere end 30 år har virksomheden udviklet sig og etableret salgskontorer globalt. Dermed kan LINAK betjene kunder næsten overalt i verden med produkter, rådgivning og indgående viden om de lokale markeder. Uanset om du skal bruge en standardløsning, en avanceret løsning eller måske en udviklingspartner til et nyt projekt, er LINAK klar til at hjælpe dig.

 
Læs mere
Systemer til patientløftere
LINAK: Sikker patienthåndtering play-icon

LINAK: Sikker patienthåndtering

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft play-icon

LINAK: Batterier og kontrolbokse til patientløft

LINAK: Håndbetjening ved patientløft play-icon

LINAK: Håndbetjening ved patientløft

LA40 video play-icon

LA40

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Aktuatorsystemer til patientløftere

Sikker patienthåndtering og god ergonomi. Systemløsningen til patientløftere skaber forbedringer både i forhold til effektivitet, anvendelse og service. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan patientløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Læs mere

Systemer til patientløftere

LINAK aktuatorsystemer sikrer jævn og trinløs løft og justering af patientløftere samt ståløftere og sikrer samtidig en bedre ergonomi for patient og personale. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om patientløftere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til patientløftere.

LA40 video play-icon

LA40

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.