Pleje

Patientløftere i plejesektoren

LINAK aktuatorer udfører opgaver med at løfte, justere benspredere og sikre en glidende bevægelse af patientløftere.

Se video
Patientløftere

Aktuatorsystemer til patientløftere

Der er to tydelige trends. Vi står over for en række fremtidige udfordringer med en aldrende befolkning og flere overvægtige, og det stiller øgede krav til sundhedsplejen. Lovgivning og bestemmelser for sundhedsplejeudstyr og hjælpemidler bliver stadigt mere komplekse, og der stilles specifikke krav til udstyrets ydeevne. Alle borgere har krav på passende plejetilbud. LINAK aktuatorer til patientløftere gør udstyret robust og garanterer en behagelig og trinløs bevægelse. Derudover giver de en lang række andre fordele.

  • Bedre ergonomi, øget komfort og minimalt vedligehold
  • Produkterne følger de gældende standarder, og det letter jeres godkendelsesprocesser
  • En partner med mange års erfaring og global tilstedeværelse

Uanset om I har behov for en basis løsning eller et avanceret system med mange intelligente funktioner til patientløfterne, tilbyder LINAK et passende produktkoncept. Stærke aktuatorer og stabil balance i bensprederen sikrer en behagelig og glidende bevægelse. Ekstra værdiforøgende funktioner som SDT (Service Data Tool) gør plejen mere omkostningseffektiv, da nedetid på patientløfterne kan minimeres.

Forbedret ergonomi og minimalt vedligehold
Alle steder i plejesektoren er det vigtigt at undgå tunge og farlige løft. Alle LINAK aktuatorprodukter gennemgår omfattende systemtest. På den måde sikrer vi, at patientløfterne fungerer sikkert og stabilt gennem hele levetiden. Vores fejlsikre løsninger sikrer, at patientløfterne kører sikkert. Service Data Tool værktøjet giver mulighed for at udtrække data for systemstatus til planlagt vedligehold. Det sikrer øget komfort for brugerne og plejepersonalet.

Vores systemer overholder de gældende standarder
Reglerne vedrørende patientsikkerhed og personalets sikkerhed skærpes løbende. Udstyr som patientløftere skal certificeres og godkendes. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt. LINAK aktuatorsystemer er testet og certificeret til at opfylde de internationale lægemiddelstandarder - IEC 60601-1: 2005 3. udgave, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3. udgave og CAN/CSA-22.2 nr. 60601-1:2008. Formålet er at forberede dine patientløftere til at overholde kravene ifølge EN10535-standarden for patientløftere.

30 års global erfaring giver mange fordele
LINAK tilbyder et meget bredt produktudvalg. Gennem 30 år har virksomheden udviklet sig og etableret salgskontorer globalt. LINAK betjener kunder næsten overalt i verden med produkter, rådgivning og indgående viden om de lokale markeder. Uanset om du har behov for en basis eller avanceret løsning eller måske en udviklingspartner til et nyt projekt, er LINAK den rette partner.

Læs mere
Systemer til patientløftere

Videoer

play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

JUMBO gør patienthåndteringen mere sikker

JUMBO systemløsninger til patientløftere skaber forbedringer i både produktion, anvendelse og service. LINAK tager sikker patienthåndtering alvorligt.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Løsninger til plejeudstyr

Med en LINAK aktuatorløsning kan patientløftere og forskellige typer plejesenge justeres trinløst og udstyres med ekstra funktioner såsom Under Bed Light, WET Sensor og Automatic Nurse Call.

Læs mere

Systemer til patientløftere

LINAK aktuatorsystemer sikrer jævn og trinløs løft og justering af patientløftere og sikrer samtidig en bedre ergonomi for patient og personale. Specifikationerne afstemmes efter individuelle behov. Der tages højde for belastning, hastighed, støjniveau og antal kanaler (aktuatorer). LINAK tilbyder som standard tre forskellige opsætninger til patientløftere, som giver mulighed for at sammensætte forskellige løsninger. Herunder kan du se eksempler på et basis, et medium og et avanceret system.

Videoer om systemer til patientløftere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til patientløftere.

More videos
play-icon

Tænk ind i boksen

play-icon

Den nye, ergonomiske LINAK HB30 betjening til patientløftere

play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.